ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ : Δελτίο Τύπου:Η INTRASOFT με νέα έργα στη Eurostat

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 11:15
UPD:23:53

Λουξεμβούργο 28 Φεβρουαρίου 2017 – Η INTRASOFT International παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής πρόσφατα ενίσχυσε το χαρτοφυλάκιο της στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η Eurostat κατακύρωσε στην INTRASOFT νέα έργα για την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής στον τομέα της διαλειτουργικότητας της τυποποίησης και της πληροφόρησης.

Η Eurostat μια από τις Γενικές Διευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έχει ως στόχο να προσφέρει στην Ευρωπαϊκή Ένωση υψηλής ποιότητας στατιστικά στοιχεία εφαρμόζοντας πρότυπα και μεθόδους για την παραγωγή συγκρίσιμων και αξιόπιστων δεδομένων. Ο ρόλος της INTRASOFT θα είναι να συνδράμει την Eurostat στην επίτευξη των στόχων της μέσω της ανάπτυξης της υποστήριξης και της συντήρησης προσαρμοσμένων εφαρμογών στατιστικής παραγωγής. Η INTRASOFT θα παράσχει περαιτέρω υπηρεσίες στον τομέα των ολοκληρωμένων συστημάτων πληροφόρησης της Eurostat σε συνδυασμό με  επαναχρησιμοποιούμενες λύσεις για τη διάδοση στατιστικών στοιχείων.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International δήλωσε: «Αυτά τα πρόσφατα έργα στη νευραλγικής-σημασίας Eurostat αποδεικνύουν εκ νέου τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που η INTRASOFT παρέχει στους πελάτες της. Τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα αποτελούν βασική αγορά δραστηριοποίησης μας και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε την επιτυχημένη μας πορεία.»

###

Σχετικά με την INTRASOFT International:

Η INTRASOFT International ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί 1.500 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες τα οποία εκπροσωπούν 20 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν 18 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο Βουλγαρία Δανία Ελλάδα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ΗΠΑ Ιορδανία Κένυα Κύπρο Μεγάλη Βρετανία Μολδαβία Ρουμανία και Φιλιππίνες) ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

 

www.intrasoft-intl.com

 ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

INTRASOFT International

Tel. +352 44 10 12 2178

E-mail:[email protected]

 

 

 


www.intrasoft-intl.com


Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα