Intrasoft International: Συμμετοχή σε έργο της Ε.Ε.

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2005 15:03

Η Γενική Διεύθυνση Προϋπολογισμού (ΓΔΠ) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατακύρωσε, μετά από διεθνή διαγωνισμό, σε κοινοπραξία στην οποία συμμετέχει η Intrasoft International, την εκτέλεση σύμβασης-πλαισίου, αξίας 22,4 εκ. ευρώ.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, το έργο είναι υψίστης σπουδαιότητας για την εξυπηρέτηση και λειτουργία όχι μόνο της Ευρωπαϊκής Γενικής Διεύθυνσης Προϋπολογισμού (ΓΔΠ) αλλά και όλης της δομής της ΕΕ στο πλαίσιο της αναπτυσσόμενης και συνεχώς διευρυνόμενης πορείας της.

Το νέο σύστημα πρόκειται να καλύψει ζωτικής σημασίας μηχανογραφικές ανάγκες της ΓΔΠ στους τομείς της Λογιστικής και των Χρηματοοικονομικών, επεκτείνοντας ουσιαστικά την υπάρχουσα εγκατεστημένη πλατφόρμα λύσεων SAP που λειτουργεί παραγωγικά πλέον των 10 ετών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η μεγάλη σπουδαιότητα του νέου συστήματος, που θα υλοποιηθεί από την κοινοπραξία της INTRASOFT International, έγκειται στο γεγονός ότι η ΓΔΠ θα διαχειρίζεται, μέσω αυτού, ολόκληρο τον Προϋπολογισμό της ΕΕ που ανέρχεται σε περίπου €110 δις ετησίως, ενώ οι προσφερόμενες υπηρεσίες θα χρησιμοποιηθούν από το σύνολο σχεδόν των Γενικών Γραμματειών και Υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα