Οριστική λύση της Π&Κ ΑΕΕΧ αποφάσισε η γ.σ.

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2005 17:36

Την οριστική λύση της Π&Κ ΑΕΕΧ αποφάσισε ομόφωνα η σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας. Εγκρίθηκε παράλληλα η περάτωση της εκκαθάρισης και οι τελικές οικονομικές καταστάσεις λήξης της εκκαθάρισης από 26 Αυγούστου 2004 έως 20 Ιανουαρίου 2005.

Επίσης, εγκρίθηκε ομόφωνα η διανομή στους μετόχους των ιδίων κεφαλαίων της εταιρείας που εμφαίνονται στον ισολογισμό πέρατος εκκαθάρισης της 20/01/2005, τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 30.226.868,49 ευρώ και τα οποία αναλογούν σε 1,20907 ευρώ ανά μετοχή.

Δικαιούχοι θα είναι οι μέτοχοι της εταιρείας κατά την ημέρα διαγραφής της εταιρίας από το Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών, που θα συμπέσει με την ημερομηνία λήξης διαπραγμάτευσης των μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η τελική διανομή στους μετόχους θα γίνει από την Τράπεζα Πειραιώς με κατάθεση στις μερίδες των χειριστών όλων των μετόχων και θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση για τις λεπτομέρειες της διανομής.

Σε περίπτωση που προκύψει, μέχρι την ημερομηνία διανομής, από τον φορολογικό έλεγχο επιπλέον φόρος, τότε το ανωτέρω ποσό προς διανομή θα μειωθεί ανάλογα. Σε περίπτωση δε που η διαδικασία λύσης της εταιρείας υπερβεί την 24/02/2005, τότε θα αυξηθεί το ποσό προς διανομή με τους τόκους καταθέσεων μέχρι την τελική ημέρα διανομής. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις η εταιρία θα προβεί σε ανακοίνωση του κοινού για το τελικό ποσό πληρωμής, μέσω του ΧΑ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα