Γ. Λεβεντάκης: Έγκριση νέου εσωτερικού κανονισμού

Ο κ. Αδαμάντιος Ραδικόπουλος οικονομικός διευθυντής
Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2005 09:41
UPD:09:43

Εγκρίθηκε στις 12/2/2005 από το δ.σ. της Γ. Λεβεντάκης ΤΕΧ ΑΒΕΕ ο νέος Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας της εταιρείας σύμφωνα με τις διατάξεις της εταιρικής διακυβέρνησης, προσαρμοσμένο στη νέα δομή και δραστηριότητα της εταιρείας.

Επίσης, το δ.σ. διόρισε Οικονομικό Διευθυντή τον κ. Αδαμάντιο Ραδικόπουλο, πτυχιούχο ΑΣΟΕΕ εγγεγραμμένο στο Οικονομικό Επιμελητήριο και με αριθμό μητρώου 20897, ο οποίος θα υπογράφει τους ισολογισμούς και τις οικονομικές καταστάσεις της εταιρίας ετήσιες, τριμηνιαίες και εξαμηνιαίες σε αντικατάσταση του κ. Σταμάτη Καλεντερίδη.

Προσέλαβε παράλληλα ως Εσωτερικό Ελεγκτή τον κ. Κωνσταντίνο Γιαννακή σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Παναγιώτη Λυμπερόπουλου, ο οποίος και αναλαμβάνει όλα τα προβλεπόμενα από τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας της εταιρίας καθήκοντα και αρμοδιότητες.

Επιπλέον, όρισε Προϊστάμενο Λογιστηρίου τον κ. Νικόλαο Μαργιολάκο, λογιστή φοροτεχνικό και εκτελεστικό μέλος του ΔΣ., ενώ επικεφαλής του τμήματος μετόχων και εταιρικών ανακοινώσεων ανέλαβε η κα. Έλενα Παπαγιαννάκη.

Τέλος, ο κ. Αδαμάντιος Ραδικόπουλος παραιτήθη από ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ και θα αναπληρωθεί με νέος μέλος εντός των προσεχών ημερών.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου το δ.σ. του Χ.Α. αποφάσισε την αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής της Γ. Λεβεντάκης A.E., επειδή «δεν διαθέτει εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας που να ανταποκρίνεται στη δραστηριότητά της, δεν διαθέτει εσωτερικό ελεγκτή και οικονομικό διευθυντή και δεν έχει διασφαλίσει εν γένει την οργάνωση, τις δομές και τους μηχανισμούς εσωτερικής λειτουργίας που είναι απαραίτητοι για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των μετόχων της και του επενδυτικού κοινού, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα