Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από την McQuilling Hellas Ltd 

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 18:59
UPD:21:06
Photostyle/Apostolos Kanakis

Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής με τον Managing Director και τον Development and Strategy Director της McQuilling Hellas Ltd, Αντώνη Μαστραντωνάκη και Νικόλα Χαρδαλιά, αντίστοιχα, και τον Γενικό Διευθυντή της Ναυτεμπορικής Γιάννη Περλεπέ.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργάνωσε την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου, η McQuilling Hellas Ltd.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Managing Director της ναυτιλιακής εταιρείας Αντώνης Μαστραντωνάκης δήλωσε αισιόδοξος για την ανάπτυξη και την εξέλιξη της McQuilling. Επίσης, παρουσίασε και καλωσόρισε το νέο στέλεχος του ομίλου Νικόλα Χαρδαλιά, ο οποίος επίσης δήλωσε βέβαιος για την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας στον κρίσιμο χώρο της Μεσογείου και όλης της Ευρώπης.

PHOTOSTYLE/APOSTOLOS KANAKIS

O Managing Director Αντώνης Μαστραντωνάκης, με τον τ. Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου, τον τ. Υπουργό Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Κωστή Χατζηδάκη, τον νέο Development και Strategy Director Νικόλα Χαρδαλιά, τη βουλευτή Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Νάντα Γιαννακοπούλου και τον τ. υφυπουργό Ανάπτυξης και βουλευτή Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, οι βουλευτές Κωστής Χατζηδάκης (Ν.Δ.), Βασίλης Οικονόμου (Ν.Δ.), Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (Δημοκρατική Συμπαράταξη), Νάντια Γιαννακοπούλου (Δημοκρατική Συμπαράταξη), ο τ. υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου, ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο γενικός διευθυντής της Ναυτεμπορικής Γιάννης Περλεπές, τραπεζίτες, εφοπλιστές και δημοσιογράφοι.

PHOTOSTYLE/APOSTOLOS KANAKIS

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπαναικολάου με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Ν.Δ. και Τομεάρχη Υγείας Βασίλη Οικονόμου, τον τ. Αντιδήμαρχο Βύρωνα Δημήτρη Ταραζώνα και τους Directors της ΜcQuilling Hellas Ltd Αντώνη Μαστραντωνάκη και Νίκο Χαρδαλιά

H McQuilling (Hellas) Ltd αποτελεί μέλος της McQuilling Partners Inc, με συνολικά 11 γραφεία σε όλα τα ναυτιλιακά κέντρα του κόσμου (Ν. Υόρκη, Χιούστον, Σιγκαπούρη, Ντουμπάι, Μπομπάη, Λίμα, Καράκας, Ρίο ντε Τζανέιρo και Μεξικό) και δραστηριοποιείται στον χώρο των ναυτιλιακών υπηρεσιών και ιδιαίτερα στο χώρο της ναυλομεσιτίας για υγρά φορτία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα