Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 18:59

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από την McQuilling Hellas Ltd 

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργάνωσε την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου, η McQuilling Hellas Ltd.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργάνωσε την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου, η McQuilling Hellas Ltd.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Managing Director της ναυτιλιακής εταιρείας Αντώνης Μαστραντωνάκης δήλωσε αισιόδοξος για την ανάπτυξη και την εξέλιξη της McQuilling. Επίσης, παρουσίασε και καλωσόρισε το νέο στέλεχος του ομίλου Νικόλα Χαρδαλιά, ο οποίος επίσης δήλωσε βέβαιος για την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας στον κρίσιμο χώρο της Μεσογείου και όλης της Ευρώπης.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, οι βουλευτές Κωστής Χατζηδάκης (Ν.Δ.), Βασίλης Οικονόμου (Ν.Δ.), Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (Δημοκρατική Συμπαράταξη), Νάντια Γιαννακοπούλου (Δημοκρατική Συμπαράταξη), ο τ. υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου, ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο γενικός διευθυντής της Ναυτεμπορικής Γιάννης Περλεπές, τραπεζίτες, εφοπλιστές και δημοσιογράφοι.

H McQuilling (Hellas) Ltd αποτελεί μέλος της McQuilling Partners Inc, με συνολικά 11 γραφεία σε όλα τα ναυτιλιακά κέντρα του κόσμου (Ν. Υόρκη, Χιούστον, Σιγκαπούρη, Ντουμπάι, Μπομπάη, Λίμα, Καράκας, Ρίο ντε Τζανέιρo και Μεξικό) και δραστηριοποιείται στον χώρο των ναυτιλιακών υπηρεσιών και ιδιαίτερα στο χώρο της ναυλομεσιτίας για υγρά φορτία.