Αυξάνονται οι πτήσεις των Ο.Α. για Αλεξάνδρεια

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2005 16:01

Εμπορική συμφωνία στρατηγικής σημασίας, όπως χαρακτηρίζεται, υπέγραψαν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές και η Egyptair, η αεροπορική εταιρεία της Αιγύπτου, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν εδώ και χρόνια οι δύο εταιρείες.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των Ολυμπιακών Αερογραμμών, το πρώτο σκέλος της συμφωνίας, που θα αρχίσει να εφαρμόζεται από τις 29 Μαρτίου, επιτρέπει στις Ολυμπιακές Αερογραμμές να αναλάβουν την απευθείας σύνδεση της Αλεξάνδρειας με την Αθήνα, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα στην Egyptair να έχει στη διάθεσή της συγκεκριμένο αριθμό θέσεων σε κάθε πτήση των Ολυμπιακών Αερογραμμών.

Από την πλευρά τους, οι Ολυμπιακές Αερογραμμές αυξάνουν τη συχνότητα των πτήσεων από και προς Αλεξάνδρεια σε τρεις, από δύο την εβδομάδα που είναι σήμερα, ενώ από τις 19 Ιουνίου θα εκτελούνται τέσσερις πτήσεις εβδομαδιαίως.

Στο πλαίσιο της ίδιας εμπορικής συμφωνίας, οι δύο πλευρές εξετάζουν τη δυνατότητα πώλησης θέσεων της μιας εταιρείας σε πτήσεις της άλλης για όλα τα δρομολόγια των δύο εταιρειών που συνδέουν την Ελλάδα με την Αίγυπτο από την ερχόμενη χειμερινή περίοδο (2005/2006).

Τέλος, οι δύο εταιρίες εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασίας για προορισμούς, όπως τα Βαλκάνια, τον Περσικό Κόλπο και την ¶πω Ανατολή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα