Στρατηγική συνεργασία της Aegean Airlines με τη Lufthansa

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2005 16:47

Στρατηγική συνεργασία, που θα τεθεί σε ισχύ από τον προσεχή Νοέμβριο, με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος των πτήσεων, ανακοίνωσαν σήμερα η Aegean Airlines και η Lufthansa.

Όπως τόνισαν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Aegean κ. Θεόδωρος Βασιλάκης και ο αντιπρόεδρος πωλήσεων Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Αφρικής, Μέσης Ανατολής και Πακιστάν της Lufthansa κ. Γιόζεφ Στεϊνμπαχ (J.Steinbach), οι δύο αεροπορικές εταιρίες θα προσφέρουν πτήσεις με κοινό κωδικό στo πλαίσιo των δικτύων τους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι πελάτες της Aegean αυτομάτως θα έχουν πρόσβαση σε όλο τον κόσμο και συγκεκριμένα σε 177 προορισμούς, σε 73 χώρες, μέσω του δικτύου πτήσεων της Lufthansa.

Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι των δύο εταιρειών, η συνεργασία αυτή θα συμβάλλει στη βελτίωση των ανέσεων του ταξιδιού σε διάφορους άλλους τομείς, όπως ενιαίο "τσεκ-ιν" επιβατών και αποσκευών για συνεχόμενες πτήσεις και εξαγορά μιλίων για την απόκτηση μπόνους σε πτήσεις και των δύο εταιρειών. Ο πρόεδρος της Aegean εκτίμησε επίσης ότι η συνεργασία αυτή θα συμβάλει στην ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού, αλλά και του τουριστικού ρεύματος γενικότερα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα