Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

«Τάσεις σταθεροποίησης»
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2005 09:56

Marfin Analysis: «Κατά τη χθεσινή ηµέρα η ελληνική αγορά έκλεισε µε άνοδο, καλύπτοντας τις απώλειες που κατέγραφε στην διάρκεια της συνεδρίασης. Ήταν η πρώτη ικανοποιητική ανάκαµψη µετά την πτωτική τάση των προηγούµενων συνεδριάσεων. Για τη σηµερινή συνεδρίαση αναµένουµε να επικρατήσουν σταθεροποιητικές τάσεις στα τρέχοντα επίπεδα µε το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον να εστιάζεται σε µετοχές υψηλής και µεσαίας κεφαλαιοποίησης».

Praxis Securities: «Συνέχιση της ανοδικής αντίδρασης αναμένουμε κατά τη σημερινή συνεδρίαση χωρίς ωστόσο να πιστεύουμε ότι θα είναι μεγάλης διάρκειας και ισχύος, αφού εξακολουθεί να μην έχει βρεθεί λύση στο ασφαλιστικό πρόβλημα των τραπεζών, καθώς επίσης υπάρχει διάχυτη η ανησυχία για τις εξελίξεις στο μακροοικονομικό επίπεδο».

Aspis Bank: «Θεωρούµε πιθανή τη δηµιουργία σταθεροποιητικών τάσεων σήµερα, καθώς η δραστηριότητα στα διεθνή χρηµατιστήρια αναµένεται να είναι υποτονική. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αναµένεται να βρεθεί η µετοχή του ΟΤΕ καθώς και οι µετοχές των κατασκευαστικών εταιρειών».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα