Αντώναρος για Οικονομία: Στόχος μας να μην χαθούν οι σημερινές θυσίες

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2005 15:49

«Η κυβέρνηση δεν σχεδιάζει κάποια φορομπηχτική πολιτική, καλείται να δώσει λύση στο βαρύ τίμημα που άφησε πίσω της η ανεπίτρεπτη "δημιουργική λογιστική" του ΠΑΣΟΚ», τόνισε σήμερα ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Βαγγέλης Αντώναρος, ερωτηθείς σχετικά με το περιεχόμενο της αυριανής συνόδου της Κυβερνητικής Επιτροπής.

«Πρωταρχικός μας στόχος είναι οι σημερινές θυσίες να μην χαθούν, όπως έγινε πολλές φορές στο παρελθόν», υπογράμμισε ο κ.Αντώναρος και πρόσθεσε: «Το ΠΑΣΟΚ άφησε άδεια ταμεία. Η αύξηση του ελλείμματος δεν οφείλεται στη διακυβέρνηση από τη Νέα Δημοκρατία».

Ερωτηθείς μέχρι πότε η κυβέρνηση θα επικαλείται την 20ετία της προκατόχου της, ο κ.Αντώναρος παρατήρησε ότι «όταν οι απόρροιες της κακής διακυβέρνησης εξακολουθούν να επηρεάζουν αρνητικά την πραγματικότητα, δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να μη γίνεται επίκληση. Κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί το μέγεθος της "δημιουργικής λογιστικής" και της κακής διαχείρισης του ΠΑΣΟΚ. ΄Εχετε την εντύπωση ότι οι έλληνες πολίτες δεν θέλουν να ξέρουν τι έχει συμβεί;» «Εχουμε μπροστά μας μια δύσκολη διετία και πολύ σύντομα θα βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων», συμπλήρωσε ο κ. Αντώναρος.

ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα