Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2005 10:29

Aspis Bank: «Θεωρούμε πιθανή τη δηµιουργία σταθεροποιητικών τάσεων σήµερα στο Χ.Α., καθώς ο νέος σεισµός στη Ν.Α. Ασία αναµένεται να επηρεάσει αρνητικά τις διεθνείς αγορές. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αναµένεται να βρεθεί η µετοχή του ΟΤΕ, καθώς σήµερα θα υπάρξει συνάντηση της διοίκησης του οµίλου µε τους εργαζόµενους. Επίσης η αύξηση της συµµετοχής στην CosmOTE αναµένεται να ευχαριστήσει τους επενδυτές».

Marfin Analysis: «Κατά τη συνεδρίαση της Πέµπτης η ελληνική αγορά κινήθηκε ανοδικά για δεύτερη συνεχόμενη ηµέρα λόγω τεχνικής ανάκαµψης, µε τις µετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης να σηµειώνουν σηµαντική ανάκαµψη. Η ψυχολογία των επενδυτών έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστηµα βοηθούµενη και από την ανοδική τάση των διεθνών αγορών. Αναµένουµε η αγορά να σταθεροποιηθεί στα τρέχοντα επίπεδα τιµών».

Praxis Securities: «Τάσεις σταθεροποίησης αναμένεται να επικρατήσουν κατά τη σημερινή συνεδρίαση, ενώ το ενδιαφέρον αναμένεται να εστιαστεί στη σημερινή συνάντηση των εκπροσώπων της ΟΤΟΕ και της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών για την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο ασφαλιστικό πρόβλημα των τραπεζών».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα