ΓΣΕΕ: «Σεμνά και ταπεινά ξεζουμίζουν το πενιχρό εισόδημα μισθωτών -συνταξιούχων»

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2005 15:57

Για «διαγγελματικού χαρακτήρα και περιεχομένου ανακοινώσεις με δήθεν αναπτυξιακό και εξυγιαντικό περιτύλιγμα ώστε να περάσουν οι φορομπηχτικές πολιτικές στην πιο άγρια αντικοινωνική μορφή με αντεργατικό περιεχόμενο», έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Χρήστος Πολυζωγόπουλος κληθείς να σχολιάσει τις ανακοινώσεις του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργου Αλογοσκούφη http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/03/29/1027980.htm .

«"Σεμνά" και "ταπεινά" ξεζουμίζουν το πενιχρό εισόδημα των μισθωτών, των συνταξιούχων και άλλων ομάδων του πληθυσμού που βρίσκονται σε διαρκή οικονομικό και κοινωνικό διωγμό.

Η Κυβέρνηση με τις επιλογές της αλλάζει τα δεδομένα στη βάση των οποίων έχουν συνομολογηθεί Συλλογικές Συμβάσεις, μηδέ εξαιρουμένης και της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας», σημείωσε ο κ. Πολυζωγόπουλος.

Όπως είπε, τα συνδικάτα δια των οργάνων τους τις επόμενες μέρες θα αποφασίσουν για τα περαιτέρω, ενώ η διοίκηση της ΓΣΕΕ θα συνεδριάσει στις 5/4 και θα πάρει τις αναγκαίες αποφάσεις».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα