Νέο στεγαστικό δάνειο από την Εγνατία Τράπεζα

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2005 16:34

Τη διάθεση δανείου για τη χρηματοδότηση αγοράς - ανέγερσης - αποπεράτωσης κατοικίας, με επιτόκιο αναφοράς το επιτόκιο παρέμβασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ανακοίνωσε η Εγνατία Τράπεζα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ανάλογα με τη σχέση του ποσού του δανείου προς την εμπορική αξία του ακινήτου προς εξασφάλιση, το επιτόκιο κυμαίνεται από 3,5% έως 4,5% και ισχύει ανεξαρτήτως ποσού. Το νέο επιτόκιο εφαρμόζεται στις νέες δανειακές σχέσεις και ισχύει από σήμερα.

Στην σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι για τους πελάτες που επιθυμούν να διαχειριστούν συνολικά τις τραπεζικές τους σχέσεις (δάνεια-αποταμιεύσεις), η τράπεζα διαθέτει τον λογαριασμό egnatia one, με τον οποίο δίνεται η δυνατότητα στον πελάτη να διατηρεί σε ένα λογαριασμό τόσο τα δανειακά του υπόλοιπα, όσο και τις αποταμιεύσεις του. Για όσο χρονικό διάστημα οι αποταμιεύσεις παραμένουν στον egnatia one, μειώνουν το υπόλοιπο των δανειακών υποχρεώσεων, ενώ παράλληλα είναι διαθέσιμες να τις χρησιμοποιήσει οποτεδήποτε τις χρειαστεί.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα