Δ. Παπαδημητρίου: Η ανάπτυξη δεν θα έρθει μόνη της

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 15:32
UPD:16:22
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο υπουργός εξήρε τις νομοθετικές, διοικητικές και θεσμικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης, οι οποίες, όπως εξήγησε, αποβλέπουν στην τόνωση της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

Tην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και την έξοδo από τη βαθιά και παρατεταμένη ύφεση «βλέπει» ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου, εκφράζοντας παράλληλα, την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει μεταρρυθμίσεις, οι οποίες αποδίδουν.

Μιλώντας σε εκδήλωση του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Οικονομικού Επιμελητηρίου, υποστήριξε ότι «η ανάπτυξη δεν θα έρθει μόνη της, αλλά χάρη στις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης», οι οποίες αποβλέπουν στην τόνωση της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

Ο υπουργός σημείωσε στη συνέχεια, ότι οι κυβερνητικές προσπάθειες στοχεύουν στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων, στην αξιοποίηση του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων και στη γενικότερη διαμόρφωση ενός φιλικότερου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Κατά τον ίδιο τέλος, ιδιαίτερη σημασία στα παραπάνω διαδραμάτισε η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και η πιστή εφαρμογή του προγράμματος σταθεροποίησης.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα