Στρατηγική συμφωνία FF Group - CLOUDBIZ

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 11:36
UPD:11:38
ffgroup.com

Σε συμφωνία με τον Όμιλο FF Group προχώρησε η CLOUDBIZ, με στόχο την περαιτέρω επέκτασή της στις διεθνείς αγορές, αλλά και την είσοδό της στον τομέα του e-commerce.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, η CLOUDBIZ φιλοδοξεί να διαθέτει έως τις αρχές του 2017, φυσική παρουσία σε Λονδίνο και Χονγκ Κονγκ - δύο αγορές που διαθέτουν και παρουσιάζουν μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης στον τομέα του digital retail marketing.

Μάλιστα, το πενταετές business plan, το οποίο έχει συμφωνηθεί, προβλέπει επενδύσεις 1,5 εκατ. ευρώ την επόμενη διετία και τη συμμετοχή της FF Group στη μετοχική σύνθεση της CLOUDBIZ.

Στόχος όλων των παραπάνω αποτελεί η CLOUDBIZ, εντός των επόμενων πέντε ετών, να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες marketing technology διεθνώς, παρέχοντας ολοκληρωμένες omni – channel λύσεις στο λιανεμπόριο και προσφέροντας μία ενοποιημένη εμπειρία καταναλωτή τόσο στο φυσικό όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της CLOUDBIZ, Ευάγγελος Καραλής, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με τον όμιλο FF Group είναι ένα σημείο-σταθμός για την CLOUDBIZ, καθώς επιτρέπει την περαιτέρω ενδυνάμωση των δραστηριοτήτων μας και την υλοποίηση του business plan μας για δυναμική επέκταση σε διεθνείς αγορές. Μέσω αυτής της πολύ σημαντικής συνεργασίας, από το 2017 θα αποκτήσουμε παρουσία στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης και της Ασίας, αναπτύσσοντας ουσιαστικά την εξωστρέφειά μας με έναν στρατηγικό συνεργάτη, όπως ο Όμιλος FF Group».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΦΦΓΚΡΠ



Σχολιασμένα