Αρχίζει σήμερα το SAP Business Forum 2005

Χορηγός επικοινωνίας η Ναυτεμπορική
Τρίτη, 05 Απριλίου 2005 10:23

Αρχίζει σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το SAP Business Forum 2005, ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια επιχειρησιακής τεχνολογίας στην Ελλάδα, με χορηγό επικοινωνίας τη Ναυτεμπορική.

Κορυφαία στελέχη της SAP θα παρουσιάσουν τα οφέλη της αξιοποίησης καινοτόμων τεχνολογιών για επιχειρησιακή ανάπτυξη και κερδοφορία.

Στόχος του συνεδρίου είναι να παρουσιάσει αποδεδειγμένες στρατηγικές και πρακτικές, έτσι όπως καταγράφονται μέσα από την εμπειρία αναγνωρισμένων στον κλάδο τους επιχειρήσεων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Το συνέδριο προσελκύει το ενδιαφέρον χιλιάδων στελεχών από γνωστές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν γνώσεις και απόψεις πάνω σε καίρια ζητήματα κάθε κλάδου, αλλά και την αξιοποίηση λύσεων για αποτελεσματική επιχειρησιακή οργάνωση.

Οπως κάθε χρόνο, το συνέδριο περιλαμβάνει εξειδικευμένες συνεδρίες, με στόχο την παρουσίαση σύγχρονων προκλήσεων και επιτυχημένων πρακτικών ανά επιχειρησιακή λειτουργία, όπως είναι για παράδειγμα η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, η διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού, η διαχείριση πελατειακών σχέσεων και η ενοποίηση εφαρμογών, μεταξύ άλλων, καθώς και των τελευταίων τάσεων που καταγράφονται στον τραπεζικό κλάδο και τον κλάδο παροχής κοινωφελών υπηρεσιών.

Η SAP πρωτοστατεί σε σημαντικές πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, όπως για παράδειγμα είναι οι τεχνολογίες για την οργάνωση αποθηκών με ασύρματα φορητά τερματικά (RF), καθώς και την ενσωμάτωση τεχνολογιών Radio Frequency Identification, με στόχο την ομαλότερη λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Οι τεχνολογίες RFID αναμένεται να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων σε ποικίλους κλάδους, εξασφαλίζοντας μοναδικά επίπεδα αποτελεσματικότητας στη διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς και δραματική βελτίωση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης του πελάτη.

Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένες λύσεις, που βοηθούν τους τραπεζικούς οργανισμούς να αναβαθμίζουν με επιτυχία την οργάνωσή τους, να ανταποκριθούν στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών τους, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, καθώς και να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Οι λύσεις SAP για τον τραπεζικό τομέα αξιοποιούν τις δυνατότητες ενοποίησης της τεχνολογικής πλατφόρμας SAP NetWeaver, για τη δημιουργία ενός εξειδικευμένου και εύκολου στη χρήση role-based περιβάλλοντος, που επιτρέπει στους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση σε πληροφορίες από διάφορες πηγές μέσω ενός διαδραστικού εργαλείου.

Χορηγοί του φετινού SAP Business Forum είναι οι εταιρίες DD Synergy, HP, IBM, Real Consulting, Siemens, Teka Systems, Intel, Intrasoft International, Lavisoft, LogicDIS, Unisystems, Elsop, iTeam, Sun Microsystems και Syscom. Χορηγός Γραμματείας είναι η εταιρεία NetWave, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή είναι χωρίς χρέωση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα