Ο Attilio Biancardi πρόεδρος του ομίλου Fashion Box

Τρίτη, 05 Απριλίου 2005 16:26

O κ. Attilio Biancardi, πρόεδρος της Fashion Box Ελλάς Α.Ε., ανέλαβε καθήκοντα πρόεδρου του ομίλου Fashion Box Group SpA από 1ης Απριλίου 2005. Η εν λόγω αλλαγή δρομολογήθηκε μετά το θάνατο του Claudio Buziol στις αρχές του έτους.

Ο κ. Biancardi γεννήθηκε το 1944. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στην Πάδοβα και Οικονομικά στην Βενετία. Το 1988 ξεκίνησε την μακρά σταδιοδρομία του στον όμιλο Fashion Box Group SpA σαν Οικονομικός Διευθυντής, μέχρι το 1992, που ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου. Τον Ιούλιο του 2001 έγινε αντιπρόεδρος του ομίλου Fashion Box Group SpA.

Με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο κ. Biancardi ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αποδέχομαι με τιμή τη θέση αυτή και αντιμετωπίζω την ευκαιρία που μου δίνεται, με την ίδια αίσθηση υπερηφάνειας και ευθύνης που έχει καθοδηγήσει την καριέρα μου στον όμιλο Fashion Box Group SpA όλα αυτά τα χρόνια. Ευελπιστώ να φανώ αντάξιος του Claudio Buziol, εμπλουτίζοντας περαιτέρω τις παγκόσμιες σχέσεις του ομίλου, αναζητώντας ευκαιρίες για ανάπτυξη, διανοίγοντας δρόμους προς καινούργιες αγορές και χτίζοντας νέες συνεργασίες σ' όλο τον κόσμο».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της FASHION BOX ΕΛΛΑΣ ΑΕ, κ. Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τον πρόεδρό μας κ. Biancardi στα καινούργια του καθήκοντα, με ανεπιφύλακτη πίστη ότι θα συνεχίσει να μας εμπνέει προς την πραγμάτωση του κοινού μας οράματος. Είμαστε βέβαιοι ότι θα παράσχει σημαντική καθοδήγηση στον όμιλο για να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα