Ζήνων: Συμφωνία συνεργασίας με την κυπριακή Megabet

Τετάρτη, 06 Απριλίου 2005 18:02

Συμφωνία συνεργασίας με τη Megabet Ltd., κυπριακή εταιρεία εισηγμένη στο ΧΑΚ, υπέγραψε χθες, 5/4/2005, η Ζήνων Α.Ε. Ρομποτικής και Πληροφορικής Α.Ε.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία αναμένεται να οδηγήσει στη λήψη πλειοψηφικής συμμετοχής της Ζήνων μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Megabet.

Η Megabet Ltd. είναι εταιρεία προσφοράς προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα των στοιχημάτων στην κυπριακή και διεθνή αγορά με ιδιαίτερη έμφαση στο διαδίκτυο. Με τα κεφάλαια που θα επενδυθούν από τη Ζήνων, η Megabet θα επιδιώξει την αύξηση των μεριδίων της σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται μέσω της προσφοράς νέων προϊόντων στο διαδίκτυο, της διεύρυνσης του πελατολογίου με μέτρα προώθησης, της διεύρυνσης των συνεργασιών και της ανάπτυξης του δικτύου αντιπροσώπων.

Πέραν των ανωτέρω η Ζήνων θα προσφέρει τεχνογνωσία σε όλους τους τομείς των εφαρμογών πληροφορικής που απαιτούν οι δραστηριότητες της Megabet. Σημαντική επίσης θεωρείται η προετοιμασία και ανάπτυξη των εφαρμογών που θα αναδυθούν σχετικά σύντομα μέσω των κινητών τηλεφώνων και των ψηφιακών προσωπικών βοηθών (PDA).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα