Στις 9/4 αρχίζει η λειτουργία των πολυκαταστημάτων Attica

Επένδυση 25 εκατ. ευρώ
Τετάρτη, 06 Απριλίου 2005 18:28

Την έναρξη λειτουργίας του “Attica, the department store” το Σάββατο 9 Απριλίου στο CityLink, το πρώην Μέγαρο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία ATTIKA Πολυκαταστήματα Α.Ε. .

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της τελευταίας, πρόκειται για το μεγαλύτερο, πληρέστερο και πιο σύγχρονο πολυκατάστημα της Ελλάδας, συνολικής επένδυσης 25 εκ. ευρώ, το οποίο αλλάζει τα δεδομένα στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας.

Το νέο πολυκατάστημα καταλαμβάνει έκταση 25.000 τ.μ σε οκτώ επίπεδα σύγχρονης αισθητικής με ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά στοιχεία. Έχει κατασκευασθεί με τις πιο σύγχρονες μηχανολογικές προδιαγραφές (κυλιόμενες σκάλες, πέντε ασανσέρ, κλιματισμό, φωτισμό, πυρασφάλεια, συστήματα ασφαλείας) και με τα πλέον σύγχρονα υλικά, δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον αγορών, εφάμιλλο των καλύτερων Ευρωπαϊκών πολυκαταστημάτων.

Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΑ Πολυκαταστήματα Α.Ε έχει ως ιδρυτικά μέλη την εταιρεία Elmec Sport (μετέχει με ποσοστό 25%), την εταιρεία Ηπειρωτική (στην οποία ανήκει το ακίνητο του παλιού Μινιόν, με ποσοστό 25% ), τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο (πρώην βασικό μέτοχο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Αφοί Λαμπρόπουλοι, με ποσοστό 10%), τον επιχειρηματία Αλέξη Σγουμπόπουλο, (αποκλειστικό εισαγωγέα των Benetton και Sisley, με ποσοστό 10%), τον επιχειρηματία Ρίτσι Φρανσές, (βασικό μέτοχο και διευθύνοντα σύμβουλο της Ridenco, με ποσοστό 10%), τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Τσουβελεκάκη, (αποκλειστικό εισαγωγέα των Replay, με ποσοστό 10%), την επιχειρηματία Βασιλική Φωκά (βασική μέτοχο και διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας Ο. Φωκάς με ποσοστό ΑΕ, 5%) και τον επιχειρηματία Αστέριο Οικονομίδη, βασικό μέτοχο και διευθύνοντα σύμβουλο της κατασκευαστικής Arcon, με ποσοστό 5%).

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της διοίκησης, η επισκεψιμότητα του attica υπολογίζεται σε ημερήσια βάση να ανέλθει σε 8 με 10 χιλιάδες άτομα και οι πωλήσεις μετά από δύο χρόνια να έχουν ξεπεράσει σε αξία τα 100εκ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα