Ομιλία Π. Δούκα στο Capitol Hill για τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα

Τρίτη, 12 Απριλίου 2005 14:59

Κεντρικός ομιλητής σε γεύμα στο Capitol Hill στην Ουάσινγκτον, με θέμα τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα στη μετα-ολυμπιακή εποχή, θα είναι σήμερα ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Πέτρος Δούκας.

Ο κ. Δούκας θα παραστεί επίσης στο Συνέδριο που διοργανώνει το Εμπορικό Επιμελητήριο των ΗΠΑ (U.S. Chamber of Commerce), το Hellenic-American Heritage Council και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού, με θέμα το νέο επενδυτικό περιβάλλον στην Ελλάδα. Στο περιθώριο του Συνεδρίου, ο κ. Δούκας θα συναντηθεί με τον κ. John Graham, Γενικό Διευθυντή σε θέματα Προϋπολογισμού της Κυβέρνησης των ΗΠΑ, για να ενημερωθεί για τον τρόπο κατάρτισης και παρακολούθησης της εκτέλεσης του Προϋπολογισμού από την αμερικανική Κυβέρνηση.

Αύριο ο υφυπουργός θα μεταβεί στη Βοστώνη, όπου θα είναι ομιλητής σε εκδηλώσεις στα Πανεπιστήμια Χάρβαρντ και MIT, με θέμα «Επανακτώντας την ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας». Ο έλληνας υφυπουργός θα έχει συναντήσεις με καθηγητές και ερευνητές των δύο Πανεπιστημίων, καθώς και θεσμικούς επενδυτές, στο πλαίσιο του 2ου MIT-Sloan Private Equity Symposium.

Πηγή ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα