ING: O Elbert Pattijn, νέος επικεφαλής προϊόντων χρέους στην Ασία

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2005 09:35

ΝΕΑ θέση δημιούργησε η ING Groep NV, η πέμπτη σε μέγεθος εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της Ευρώπης, από πλευράς περιουσιακών στοιχείων, του υπεύθυνου προϊόντων οφειλών στην Ασία, στην οποία διόρισε τον Elbert Pattijn, στο πλαίσιο της ενοποίησης των δραστηριοτήτων της.

Η ING, μετέθεσε τον Pattijn, 42 ετών, στη Σιγκαπούρη, προκειμένου να ενοποιήσει το τμήμα κοινοπρακτικών δανείων της τράπεζας, της ασφάλισης και των οφειλών στις κεφαλαιαγορές της Ασίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας. Ο Pattijn, εργάζεται στην ING από το 1996 και προσφάτως ήταν υπεύθυνος του τμήματος ερευνών επιχειρηματικού κινδύνου, στο Αμστερνταμ.

Επίσης, η ING διόρισε τον Ajay Sawhney, 39 ετών, επικεφαλής του τμήματος χρηματοδότησης εξαγορών και υπεύθυνου στην Ασία, μία νέα θέση, που έχει σκοπό την αύξηση των δυνατοτήτων και της παροχής οικονομικής βοήθειας σε δραστικές εξαγορές, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Οι συγχωνεύσεις και οι εξαγορές μεταξύ των εταιρειών στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού, αυξήθηκαν στα 120 δισ. δολ. μέχρι στιγμής φέτος, υψηλότερα από τα 72 δισ. δολ., κατά την αντίστοιχη περυσινή χρονική περίοδο του 2004, σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg.

O Sawhney ήρθε στην ING το 1994 από τη Citigroup Inc. Θα διατηρήσει τη θέση του ως επικεφαλής της οικονομικής δομής του κλάδου τεχνολογίας, των μέσων και των τηλεπικοινωνιών στην Ασία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα