Κατσέλης: Πώληση της παραγωγής κατεψυγμένων

Στις 12 Μαΐου η γενική συνέλευση
Τρίτη, 19 Απριλίου 2005 18:30
UPD:18:35

Σε μνημόνιο κατανόησης με την ΕΛΒΙΠΕΤ του Ομίλου Αλλατίνη κατέληξε η Υιοί Χ. Κατσέλης ΑΒΕΕ επιβεβαιώνοντας σημερινό δημοσίευμα της «Ν» http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/04/19/1035110.htm , περί πώλησης στην πρώτη μέρους της εμπορικής δραστηριότητας στην αγορά μαζικής εστίασης (Ho.Re.Ca.), καθώς και την παραγωγή των κατεψυγμένων σφολιατοειδών.

Με την κίνησή της αυτή η Κατσέλης, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, αναμένει σημαντική ενίσχυση των αποτελεσμάτων χρήσης 2005.

Η εταιρεία ανακοίνωσε παράλληλα και την ολοκλήρωση των διαδικασιών οριστικοποίησης των οικονομικών καταστάσεων τριμήνου του ομίλου, που συντάχθηκαν με βάση τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα. Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών παρουσιάζει αύξηση 7,5%, τα λειτουργικά αποτελέσματα, προ αποσβέσεων (EBITDA) εμφανίζουν αύξηση, σε σχέση με τα αντίστοιχα περυσινά δημοσιευμένα αποτελέσματα 28% και τα προ φόρων κέρδη εμφανίζουν αύξηση 59%.

Στη σημαντική βελτίωση των μεγεθών του ομίλου, πέρα από την αύξηση του

κύκλου εργασιών, συνέβαλαν και οι υπεραξίες χρεογράφων, καθώς και οι χαμηλότερες αποσβέσεις λόγω ΔΛΠ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, οι οικονομικές καταστάσεις α' τριμήνου 2005 θα δημοσιευθούν μέχρι τις 20 Μαΐου 2005, ενώ το επενδυτικό κοινό θα ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών της σε αυριανή εκδήλωση, υπό την αιγίδα του ΣΜEΧΑ.

Τέλος, η Τακτική Γενική Συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου 2005.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα