Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2005 10:16
UPD:10:31

Aspis Bank: «Η άνοδος του δείκτη τιµών καταναλωτή στις ΗΠΑ δηµιουργεί εκ νέου ανησυχίες για άνοδο των επιτοκίων και προκαλεί νευρικότητα στις αγορές. Οι ελληνικές µετοχές αναµένεται να εµφανίσουν τάσεις συσσώρευσης επηρεαζόµενες από το αρνητικό διεθνές κλίµα. Στο επίκεντρο οι µετοχές των τηλεπικοινωνιών αλλά και του τοµέα των κατασκευών µετά τις εξελίξεις στο θέµα του βασικού µετόχου».

Fortius Finance: «Η απουσία νέων ικανών να τονώσουν το αγοραστικό ενδιαφέρον σε συνδυασµό µε την καθοδική πορεία των ξένων δεικτών αυξάνουν τις πιθανότητες για νέα υποχώρηση του Γ∆ σε χαµηλότερα επίπεδα, µε βασικά σηµεία αναφοράς τις 1.580 µονάδες για το FTSE/ASE-20 και τις 2.830 για το Γ∆».

Marfin Analysis: «Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση η ελληνική αγορά υποχώρησε αναστρέφοντας το θετικό κλίµα στο ξεκίνηµα, καθώς εµφανίστηκαν ρευστοποιήσεις κυρίως στις µετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης. Ο Γενικός ∆είκτης έκλεισε µε απώλειες 0,30%, κοντά στα χαµηλά επίπεδα της ηµέρας. Οι όγκοι συναλλαγών διαµορφώθηκαν στα 144,4 εκ. ευρώ (-7,46%). Σε γενικές γραµµές, αναµένουµε η πίεση στην αγορά να συνεχιστεί, ωστόσο δεν αποκλείονται θετικές τεχνικές αντιδράσεις».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα