Intralot: Συμφωνία για «καθαρό» στοίχημα στην Τουρκία

Τρίτη, 26 Απριλίου 2005 18:49

Συμφωνία με τον τουρκικό οργανισμό αθλητικών τυχερών παιχνιδιών Spor Τoto υπέγραψε η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία με αντικείμενο την ανταλλαγή πληροφοριών για «ανοιχτό και τίμιο Στοίχημα».

Συγκεκριμένα, η Spor Toto θα επισημαίνει στην ομοσπονδία τις περιπτώσεις που παρατηρείται κατάθεση στοιχημάτων που χαρακτηρίζονται «μη φυσιολογικά» προκειμένου να εντοπίζονται και να προλαμβάνονται πιθανές περιπτώσεις διαβλητών αποτελεσμάτων.

Αντίστοιχα, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας θα πληροφορεί την Spor Toto για ανάλογες περιπτώσεις που έρχονται στη γνώση της και που μπορούν να επηρεάσουν την ομαλή διεξαγωγή του στοιχήματος.

Τη διοργάνωση του στοιχήματος στην Τουρκία για λογαριασμό της Spor Toto έχει αναλάβει η εταιρεία Inteltek, στην οποία η Intralot είναι μέτοχος, ενώ η θυγατρική της Εταιρεία Στοιχημάτων έχει αναλάβει τον καθορισμό των αποδόσεων και την παρακολούθηση του στοιχήματος.

Η συμφωνία έλαβε εκτεταμένη δημοσιότητα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενώ το σύνολο της τουρκικής κοινής γνώμης έδειξε θερμή ανταπόκριση, καθώς αποδεικνύεται έμπρακτα ότι η διεξαγωγή του προκαθορισμένου στοιχήματος μπορεί να αποτελέσει ασφαλιστική δικλείδα για τη διαφάνεια και την τιμιότητα του πρωταθλήματος.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα