Σημαντικές ευκαιρίες στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων βλέπει η Lamda Development

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 12:45
UPD:12:47

Όσον αφορά το σχέδιο ανάπτυξης του πρώην αερολιμένα στο Ελληνικό, ο κ. Αθανασίου (φωτ. αρχείου) εξέφρασε την πεποίθηση ότι η επένδυση θα συνεισφέρει στην οικονομία δισεκατομμύρια ευρώ και θα προσελκύσει εκατομμύρια τουριστών.

Το ελληνικό πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων προσφέρει σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες, υποστήριξε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου, καλώντας του ξένους επενδυτές να εμπιστευτούν την Ελλάδα.

«Θεωρούμε ότι ορισμένες επενδύσεις μπορούν να προσφέρουν επιστροφές έως και 15%» εξήγησε, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο CNBC, κάνοντας ειδική μνεία στην αναγκαιότητα αύξησης των επενδύσεων.

«Για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, χρειαζόμαστε επενδύσεις» σημείωσε παράλληλα, προσθέτοντας ότι στόχος της κυβέρνησης θα πρέπει να αποτελεί η προσέλκυση επενδύσεων και η ανάκτηση της εμπιστοσύνης των ξένων επενδυτών.

Όσον αφορά το σχέδιο ανάπτυξης του πρώην αερολιμένα στο Ελληνικό, ο κ. Αθανασίου εξέφρασε την πεποίθηση ότι η επένδυση θα συνεισφέρει στην οικονομία δισεκατομμύρια ευρώ και θα προσελκύσει εκατομμύρια τουριστών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα δημιουργηθούν 10.000 θέσεις εργασίας σε πρώτη φάση, με τον συγκεκριμένο αριθμό να αυξάνεται στις 70.000 εντός 5 έως 7 ετών.

«Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη και τον κόσμο» κατέληξε ο επικεφαλής της Lamda Development.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΑΜΔΑ



Σχολιασμένα