Ε.Ε.: Εργο τεσσάρων εκατ. ευρώ στην Intrasoft International

Τετάρτη, 04 Μαΐου 2005 17:26

Σύμβαση - πλαίσιο με την Intrasoft International, μέλος του ομίλου Intracom, υπέγραψε η Γενική Διεύθυνση Αλιείας της Ε.Ε. (DG Fisheries), μετά από διεθνή διαγωνισμό. Η σύμβαση-πλαίσιο έχει μέγιστη διάρκεια τεσσάρων ετών και ο προϋπολογισμός του έργου εκτιμάται σε τέσσερα εκ. ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η σύμβαση αφορά στην παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών πληροφορικής σχετικών με τα συστήματα που διαθέτει η ΓΔ Αλιείας για τη διευκόλυνση της υλοποίησης της Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής (Common Fisheries Policy -CFP) βάσει των σχετικών άρθρων της Ιδρυτικής Συνθήκης της ΕΕ. Στο πλαίσιο του έργου η Intrasoft International θα παρέχει, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες υπηρεσίες:

Συντήρηση και αναβάθμιση διαφόρων πληροφοριακών συστημάτων, που έχουν υλοποιηθεί ή/και συντηρηθεί από την Intrasoft International σύμφωνα με προηγούμενη σύμβαση-πλαίσιο που είχε ανατεθεί στην εταιρία το 2001.

Συντήρηση και αναβάθμιση πληροφοριακών συστημάτων που αναπτύχθηκαν από άλλους υπεργολάβους.

Ανάπτυξη και συντήρηση νέων πληροφοριακών συστημάτων.

Με την κατακύρωση του έργου αυτού, η Intrasoft International εδραιώνει ακόμα περισσότερο τη θέση της ως ένας από τους σημαντικότερους προμηθευτές υπηρεσιών πληροφορικής προς τους φορείς της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα