Μικρή άνοδος στη Σοφοκλέους

Δευτέρα, 09 Μαΐου 2005 11:16
UPD:11:19

ΕΛΑΦΡΩΣ ανοδικές τάσεις επικρατούν κατά τα πρώτα λεπτά των συναλλαγών στη Σοφοκλέους με το αγοραστικό ενδιαφέρον να εστιάζεται στον κλάδο των τραπεζών. Ωστόσο, η πλειονότητα των μετοχών καταγράφει απώλειες.

«Δεν αναμένουμε καμία σημαντική αλλαγή της ψυχολογίας στη σημερινή συνεδρίαση με μία σταθεροποίηση των τιμών στα τρέχοντα επίπεδα ως το επικρατέστερο σενάριο. Επίσης οι τράπεζες είναι πιθανό να παραμείνουν στο επίκεντρο εν αναμονή εξελίξεων για το θέμα των ασφαλιστικών υποχρεώσεων» αναφέρει στο πρωινό της σχόλιο η Eγνατία Χρηματιστηριακή.

Ο γενικός δείκτης τιμών των μετοχών άνοιξε στις 2.868,17 μονάδες αυξημένος οριακά κατά 0,15%.

Ο τζίρος έχει διαμορφωθεί στα 3,7 εκατ. ευρώ.

Από το σύνολο των μετοχών που έχουν αλλάξει χέρια, 30 ενισχύονται, 55 υποχωρούν και 42 παραμένουν σταθερές.

Η μετοχή της Alpha Bank ενισχύεται κατά 1%. Ανοδικά κινούνται επίσης οι τίτλοι της Εθνικής και της Εμπορικής.

Σήμερα στις 17:00 εκπρόσωποι των τραπεζών θα έχουν συνάντηση με την ΟΤΟΕ για το ασφαλιστικό των τραπεζών http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/05/09/1041091.htm , ενώ για αύριο έχει προγραμματιστεί η συνάντηση της ΟΤΟΕ με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργο Αλογοσκούφη.

Αντιθέτως, η μετοχή του ΟΠΑΠ σημειώνει σημαντική πτώση κατά 1,20% εν αναμονή των οικονομικών αποτελεσμάτων του Οργανισμού, που θα ανακοινωθούν αύριο, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα