Αυξημένα κατά 19% τα κέρδη της Coca - Cola 3E στο α΄ τρίμηνο

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2005 09:30
UPD:11:47

Στα 15 εκατ. ευρώ ανήλθαν στο πρώτο τρίμηνο τα καθαρά κέρδη της Coca – Cola 3E με βάση τα διεθνή λογιστικά πρότυπα, σημειώνοντας αύξηση κατά 19% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα, όταν αυτά είχαν διαμορφωθεί στα 12 εκατ. ευρώ.

Ο όγκος πωλήσεων αυξήθηκε κατά 4% στην υπό εξέταση περίοδο. Τα ανθρακούχα αναψυκτικά (CSD) σημείωσαν αύξηση 2% περίπου, ενώ τα μη ανθρακούχα αναψυκτικά σημείωσαν διψήφια αύξηση.

Ο κ. Δώρος Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ανέφερε: «Τα αποτελέσματα αυτά αντανακλούν δυναμική οργανική αύξηση του όγκου, βελτίωση του φάσματος προϊόντων, έλεγχο του κόστους, και ευνοϊκές συνέπειες συναλλαγματικών εξελίξεων. Η συνεχιζόμενη προσήλωσή μας στην εξυπηρέτηση της αγοράς μας έχει επιτρέψει να επιτύχουμε δυναμικά αποτελέσματα στην πλειονότητα των χωρών και σε όλες τις κατηγορίες αναψυκτικών, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Επιπλέον, η αποτελεσματικότητα μας και οι δυναμικές περικοπές κόστους αντιστάθμισαν εν μέρει τις υψηλότερες τιμές πρώτων υλών».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα