Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στη βάση ρεαλιστικών όρων ζητεί ο Θ. Βενιάμης

Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2016 17:51
UPD:18:02
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Η ελληνόκτητη εμπορική ναυτιλία - εξηγεί ο κύριος Βενιάμης- έχει αποδεδειγμένα τη δυναμική να προσφέρει νέες θέσεις εργασίας δίνοντας στους νέους συμπολίτες μας προοπτικές για εργασία και δημιουργία.

Μία νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΣΕΕ), στη βάση ρεαλιστικών όρων, ζητεί ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Θεόδωρος Βενιάμης.

Εν μέσω των διαβουλεύσεων για τη νέα σύμβαση, ο εκπρόσωπος των εφοπλιστών θεωρεί ότι στη νέα ΣΣΕ θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη τα νέα δεδομένα για την ελληνική και ναυτιλιακή αγορά εργασίας.

«Σε μία εποχή όπου η πατρίδα μας και η κοινωνία μας μαστίζεται από την ανεργία, ιδίως στους νέους, έχουμε εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία μας να αναβιώσουμε την ναυτοσύνη των Ελλήνων, την οποία η ελληνική πλοιοκτησία εκτιμά και εμπιστεύεται» σημειώνει, σχετικώς.

Η ελληνόκτητη εμπορική ναυτιλία - εξηγεί - έχει αποδεδειγμένα τη δυναμική να προσφέρει νέες θέσεις εργασίας δίνοντας στους νέους συμπολίτες μας προοπτικές για εργασία και δημιουργία.

Ταυτόχρονα όμως - καταλήγει ο κ. Βενιάμης - η ανταγωνιστικότητα ήταν πάντοτε και παραμένει καθοριστική παράμετρος για την επιβίωση του ελληνικού πλοίου στο διεθνή ναυτιλιακό στίβο προκειμένου να συνεχίσει να αποτελεί στρατηγικό πυλώνα και μοχλό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα