Intralot: Σύμβαση στη Νέα Ζηλανδία

Τρίτη, 17 Μαΐου 2005 10:52
UPD:10:54

ΣΥΜΒΑΣΗ με το υπουργείο Εσωτερικών της Νέας Ζηλανδίας υπέγραψε κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού η Intralot σχετικά με την προμήθεια και λειτουργία ενός ολοκληρωμένου on line συστήματος (monitoring system) για τη διαχείριση και εποπτεία τερματικών Video Lottery. Η διάρκεια της σύμβασης είναι εξαετής με δυνατότητα ανανέωσης για πέντε έτη και η αξία του έργου ανέρχεται στα NZ$ 35 εκατ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Intralot θα εγκαταστήσει και θα λειτουργήσει το on line κεντρικό σύστημα βασισμένο στην πλατφόρμα V-LOTOS™, το οποίο θα διαχειρίζεται περισσότερες από 20.000 ήδη εγκατεστημένα τερματικά σε 1.800 σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις Video Lottery στον κόσμο.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντική η σύμβαση στη Νέα Ζηλανδία, καθώς έπειτα από διεθνή διαγωνισμό επιλέχθηκε η άρτια τεχνολογία της εταιρίας σε μία χώρα υψηλού βιοτικού επιπέδου και απαιτητικών προδιαγραφών υλοποίησης έργου. Η νέα σύμβαση αναδεικνύει την Intralot σε εταιρεία των πέντε ηπείρων και δημιουργεί προϋποθέσεις επέκτασης στην ευρύτερη περιοχή της Ωκεανίας και της Ν.Α. Ασίας, μια από τις σημαντικότερες αγορές παγκοσμίως», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.

Η υλοποίηση του έργου αναμένεται να ξεκινήσει εντός του 2005, ενώ στο πρώτο τρίμηνο του 2007 θα έχουν συνδεθεί όλες τα τερματικά Video Lottery της χώρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγορά των Video Lottery στη Νέα Ζηλανδία το 2004 ανήλθε στα NZ$ 8,6 δισ. και τα κέρδη στο NZ$ 1 δισ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα