Energean: Προσφορά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας

Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 13:39
UPD:13:43
energean.com

Την αποκατάσταση της λειτουργίας γερανοφόρου οχήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας ανέλαβε και υλοποίησε η Energean Oil & Gas, η διοίκηση της οποίας τιμήθηκε με ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία με επικεφαλής τον Πύραρχο Σωτήρη Κορέλλα.

Το γερανοφόρο όχημα - το οποίο είναι και το μοναδικό που έχει στη διάθεσή του το Σώμα συνολικά για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - είχε αδρανοποιηθεί λόγω φθαρμένων ελαστικών, το κόστος αντικατάστασης των οποίων δεν είχε τη δυνατότητα να αναλάβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας.

Εκ μέρους της Energean Oil & Gas, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Καβάλα Oil Δημήτρης Γόντικας σχολίασε μεταξύ άλλων στην εκδήλωση: "Το έργο που επιτελεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ύψιστη κοινωνική σημασία καθώς συνδέεται με την ασφάλεια των πολιτών, την διαφύλαξη των περιουσιών τους και την προστασία του περιβάλλοντος. Χωρίς δεύτερη σκέψη ενεργοποιηθήκαμε για την επίλυση του προβλήματος… και δεσμευόμαστε ότι θα παραμείνουμε στο πλευρό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας για την αντιμετώπιση ανάλογων προβλημάτων που θέτουν προσκόμματα στην εύρυθμη λειτουργία της".



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα