Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο επίκεντρο σύσκεψης στο Μαξίμου

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2005 13:21
UPD:15:10

Η επιτάχυνση του προγράμματος Κοινωνία της Πληροφορίας ζητήθηκε σήμερα σε σύσκεψη των υπουργών Οικονομίας και Εσωτερικών με τον Πρωθυπουργό.

Στόχος μας είναι οι καλύτερες υπηρεσίες προς τον πολίτη και η πάταξη της γραφειοκρατίας, δήλωσε μετά τη σύσκεψη ο υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος.

Το Πρόγραμμα είναι ευκαιρία να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής Οικονομίας, τόνισε από την πλευρά του ο κ. Γιώργος Αλογοσκούφης.

Όπως επισήμανε, «το Πρόγραμμα είχε πολλά προβλήματα στο παρελθόν. Προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, σε μεγάλο βαθμό, πέρυσι, αλλά δεν παύει να υπάρχει μια μεγάλη πρόκληση και για το υπόλοιπο του προγράμματος. Πρέπει να προκηρυχθούν νέα έργα, οι διαδικασίες να απλοποιηθούν και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα». «Πάνω σε αυτό το ζήτημα», πρόσθεσε ο υπουργός Οικονομικών, «έγινε μια συντονιστική σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό και με τη συμμετοχή της Επιτροπής Πληροφορικής, που αποτελείται από γενικούς γραμματείς του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, του υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και του γενικού γραμματέα Τεχνολογίας του υπουργείου Ανάπτυξης, ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στα επόμενα κρίσιμα στάδια».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα