Κτήμα Κ. Λαζαρίδη: Κατασκευή κτηριακού συγκροτήματος στο Καπανδρίτι

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2005 17:26

Την κατασκευή ενός ακόμη κτηριακού συγκροτήματος στο Καπανδρίτι Αττικής ξεκίνησε η εισηγμένη εταιρεία Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη στο πλαίσιο των επενδυτικών της προγραμμάτων που έχουν στόχο τη διεύρυνση των παραγωγικών δυνατοτήτων της εταιρείας, παράλληλα με την ίδρυση της νέας οινοποιητικής μονάδας από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας στο Καπανδρίτι.

Σε ιδιόκτητο οικόπεδο, συνολικής επιφανείας 9,5 στρεμμάτων, ανεγείρεται κτήριο - πολυχώρος 1.200 τ.μ., ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για την διοργάνωση συνεδρίων και κοινωνικών εκδηλώσεων. Το κόστος της νέας επένδυσης αναμένεται, μαζί με την κατάλληλη διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων, να ανέλθει σε περίπου 2 εκατ. ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί με μακροπρόθεσμο δάνειο από την EFG Eurobank-Ergasias.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η νέα επένδυση, η οποία μαζί με την νέα μονάδα θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της εταιρείας τα προσεχή έτη, αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2005.

Η Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη Α.Ε. ανακοίνωσε επίσης ότι καθήκοντα νομικού συμβούλου της εταιρείας ανέλαβε ο κ. Βασίλειος Κογκαλίδης στη θέση του κου Νικόλαου Τάσσου.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΤΗΛΑ



Σχολιασμένα