Νέα υπηρεσία από την Προμότα

Τρίτη, 31 Μαΐου 2005 13:44

Ξεκίνησε το Σάββατο, 21/5/2005, η νέα υπηρεσία της ΠΡΟΜΟΤΑ ΕΛΛΑΣ με τον τίτλο Info1 σε συνεργασία με την εταιρεία Polygon (για την κατασκευή του software).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προμότα, η Info1 είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία παροχής αντικειμενικών πληροφοριών σε οποιοδήποτε θέμα ή γνωστικό πεδίο με την προϋπόθεση η πληροφορία να είναι αντικειμενική και καταγεγραμμένη.

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία Info1 καλύπτει θέματα τουρισμού, αθλητισμού, πληροφοριών για τον πολίτη, γραφειοκρατίας, εμπορίου, επιχειρήσεων, ασφαλιστικά, αγροτικά, διασκέδασης, μεταφορών, παιδείας, κράτους, βιβλίων, μουσικής, κινηματογράφου και δεκάδες άλλα θέματα με αξιόπιστο, έγκυρο και άμεσο τρόπο. Η νέα υπηρεσία απευθύνεται στο ευρύ κοινό και σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες ενώ είναι προσβάσιμη μέσω τηλεφώνου ή μέσω email.

Ο αριθμός τηλεφώνου που εξυπηρετεί τις απλές έως μέτριας δυσκολίας ερω τήσεις είναι ο 901 100 3333 (χρέωση 1 ευρώ + ΦΠΑ) για κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο και οι αριθμοί 901 200 3305 (για κλήσεις από κινητά COSMOTE χρέωση 1,28 ευρώ + ΦΠΑ), 901 694 3395 (για κλήσεις από κινητά VODAFONE χρέωση 1,28 ευρώ + ΦΠΑ) και 901 160 0505 (για κλήσεις από κινητά TIM χρέωση 1,28? + ΦΠΑ).

Τους αριθμούς κλήσεις από κινητό προς την Info1 μπορεί να τους πληροφορηθεί κανείς στέλνοντας SMS στο 4264 (χρέωση 0,25? + ΦΠΑ). Σε αυτού του είδους τα ερωτήματα οι τηλεφωνητές-ερευνητές της Υπηρεσίας οφείλουν να απαντήσουν σε χρονικό διάστημα έως 4 λεπτών ενώ εάν αυτό δεν καταστεί δυνατό τότε κρατούν τα στοιχεία του χρήστη και του απαντούν σε σύντομο χρονικό διάστημα (όχι περισσότερο από 2 ώρες) χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Οι πιο δύσκολες ερωτήσεις καθώς και αυτές που αφορούν επιχειρήσεις απαντώνται από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Info1 είτε μέσω τηλεφώνου στο 801 100 3456 είτε στη διεύθυνση www.info1.gr μέσω Internet. Με την επαφή του με την Υπηρεσία, ο χρήστης της αναθέτει να ερευνήσει για λογαριασμό του και ν α βρει την πληροφορία που αναζητά.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η πρωτοποριακή υπηρεσία Info1 της ΠΡΟΜΟΤΑ ΕΛΛΑΣ αναμένεται να δώσει λύσεις σε καθημερινά αλλά και σε δύσκολα ερωτήματα προσφέροντας στους χρήστες της τη δυνατότητα να μάθουν εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα τις πληροφορίες που θέλουν χωρίς να ταλαιπωρηθούν και κυρίως χωρίς να ξοδέψουν χρόνο και χρήματα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα