Puma: Νέα υποδήματα του Βρετανού σχεδιαστή Alexander McQueen

Τρίτη, 31 Μαΐου 2005 13:53

ΣΤΟ λανσάρισμα των νέων μοντέλων υποδημάτων της, τα οποία θα σχεδιάσει ο διάσημος Βρετανός σχεδιαστής, Alexander McQueen, θα προχωρήσει μέσα στο επόμενο έτος, η γερμανική εταιρεία αθλητικών ειδών, Puma.

H εταιρεία, γνωστή για τα αθλητικά της ενδύματα και υποδήματ, για άνδρες και γυναίκες, θα παρουσιάσει τα νέα υποδήματα, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας γυναικών στο Λονδίνο, τον Σεπτέμβριο και στα καταστήματά της, την Ανοιξη του 2006. Εκπρόσωπος της εταιρείας, αρνήθηκε να αποκαλύψει οικονομικές λεπτομέρειες.

«Η συνεργασία αυτή, θα συνδέσει την Puma με τους πιο διάσημους νεωτεριστές της μόδας», ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας, Jochen Zeitz, σε δήλωσή του.

Η εταιρεία αθλητικών ειδών, επιθυμούσε πολύ να κλείσει συμβόλαιο με έναν από τους διάσημους σχεδιαστές, του κόσμου, προκειμένου να τονώσει την βαρύτητα του σήματός της. Η ανταγωνίστρια της Puma, Adidas, παρουσίασε την κολεξιόν των γυναικείων μαγιώ και ρούχων που σχεδίασε η Stella McCartney, τον Σεπτέμβριο. Η Adidas επίσης, δημιούργησε δική της κολεξιόν, με την συνεργασία του Ιάπωνα διάσημου σχεδιαστή, Yohji Yamamoto.

Η Puma, σχεδιάζει να ανακοινώσει τη μελλοντική της στρατηγική στα τέλη του Ιουλίου, από την οποία οι αναλυτές περιμένουν στοιχεία, τα οποία θα της επιτρέψουν να συνεχίσει την πορεία ανάπτυξης στα σπορ ενδύματα. Η διοίκησή της, δεν έχει ανακοινώσει μεγάλες εξαγορές, στο πλαίσιο της εν λόγω στρατηγικής.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα