Η OTEnet αναβάθμισε το δίκτυό της

Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2005 13:34

Στην αναβάθμιση του δικτύου της στα 2 Gbps προχώρησε OTEnet προσφέροντας στους συνδρομητές της πρόσβαση στο Internet με την πιο γρήγορη ταχύτητα, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε στην αναβάθμιση των διεθνών διασυνδέσεων του δικτύου της με τη λειτουργία τριών κυκλωμάτων συνολικής χωρητικότητας 2 Gbps από 1,2 Gbps που ήταν μέχρι πρόσφατα, τα οποία μισθώνονται από την OTEGlobe.

Με την αναβάθμιση αυτή, οι πελάτες της OTEnet θα μπορούν να έχουν ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες για το «κατέβασμα» (download) αρχείων ενώ παράλληλα η εταιρεία δημιουργεί την υποδομή για τους μελλοντικούς πελάτες της και ειδικότερα για εκείνους που θα επιλέξουν τις ευρυζωνικές συνδέσεις.

Ο κ. Ηλ. Δρακόπουλος, Γενικός Δ/ντης Τεχνολογίας, Στρατηγικής και Ανάπτυξης της OTEnet, δήλωσε σχετικά: «Η πρόσφατη αναβάθμιση είναι αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλει η εταιρία για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Με τα νέα κυκλώματα οι συνδρομητές της OTEnet αποκτούν πρόσβαση στο διεθνές Internet με τις πιο γρήγορες ταχύτητες που υπάρχουν».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα