Βρετανική Βιομηχανία: Χρειάζεται σαφέστερη θέση για το τι θα κάνει η κυβέρνηση

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 20:18
UPD:20:24
REUTERS/NEIL HALL

Η Φέρμπερν σημείωσε ότι οι επιχειρηματίες εξέφρασαν πολύ υψηλή και πραγματική ανησυχία στον υπουργό Επιχειρήσεων Σατζίντ Τζάβιντ ο οποίος συγκάλεσε τη συνάντηση αυτή.

Η Βρετανία απέχει ακόμη πολύ από το να παρουσιάσει ένα σαφές σχέδιο για τη μελλοντική εμπορική σχέση της χώρας με την Ευρωπαϊκή Ένωση εκτίμησε η επικεφαλής της Συνομοσπονδίας της Βρετανικής Βιομηχανίας (CBI), μετά τη συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι των επιχειρήσεων με υπουργούς της κυβέρνησης.

Η γενική διευθύντρια της CBI Κάρολιν Φέρμπερν είπε ότι ορισμένες εταιρείες έχουν θέσει σε αναμονή τις επενδύσεις τους μετά το δημοψήφισμα της περασμένης εβδομάδας και ότι χρειάζονται μια σαφέστερη αίσθηση του τι σκοπεύει να πράξει η κυβέρνηση.

«Είναι απίστευτα νωρίς ακόμη. Δεν νομίζω ότι όσοι βγαίνουν από αυτές τις συναντήσεις αισθάνονται υπέροχα, αλλά βγαίνουν με μια αίσθηση αποφασιστικότητας» είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Η Φέρμπερν σημείωσε ότι οι επιχειρηματίες εξέφρασαν πολύ υψηλή και πραγματική ανησυχία στον υπουργό Επιχειρήσεων Σατζίντ Τζάβιντ ο οποίος συγκάλεσε τη συνάντηση αυτή. Υπογράμμισε επίσης ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να δώσει μια απάντηση στους φόβους των Ευρωπαίων μεταναστών που εργάζονται στη Βρετανία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα