Η WIND Ελλάς στην περιβαλλοντική κοινότητα Green Angels

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 18:36
UPD:18:37
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Κάθε φορέας που συμμετέχει στην κοινότητα των GREEN ANGELS είναι ένας «Πράσινος Άγγελος» που μεταδίδει και εφαρμόζει στην πράξη το πράσινο επιχειρείν.

Η WIND Ελλάς, στο πλαίσιο της πολύπλευρης στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας «Στην Πράξη» η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού της επιχειρηματικής της στρατηγικής, αγκαλιάζει το Εθνικό Εγχείρημα των Green Angels συμμετέχοντας ενεργά στη συντονισμένη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της Ελλάδας.

H Πρότυπη Ελληνική Κοινότητα Περιβαλλοντικά Υπεύθυνων Επιχειρήσεων, Green Angels αποτελεί μία πρωτοβουλία της ICAP Group και της GREENiT ENVIRONMENTAL, η οποία στοχεύει σε μια κοινωνία Ουδέτερου Ανθρακικού Αποτυπώματος.

Κάθε φορέας που συμμετέχει στην κοινότητα των GREEN ANGELS είναι ένας «Πράσινος Άγγελος» που μεταδίδει και εφαρμόζει στην πράξη το πράσινο επιχειρείν. Ένας «αγγελιοφόρος» που μεταφέρει το μήνυμα της περιβαλλοντικής υπευθυνότητας συμμετέχοντας στην πρώτη συντονισμένη επιχειρηματική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα