Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ: 10.000 παιδιά στις 10 μεγάλες γιορτές

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016 11:34
UPD:11:37
sportsacademies.opap.gr

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 10.000 παιδιών και 13.000 γονέων - συνοδών, πραγματοποιήθηκαν τα δέκα φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ, σε πόλεις όλης της Ελλάδας.

Στη σειρά των εκδηλώσεων που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο στο Ηράκλειο της Κρήτης και ολοκληρώθηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, o ΟΠΑΠ με τη συμμετοχή των 125 Αθλητικών Ακαδημιών του Προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες, μοιράστηκε τη χαρά του αθλητισμού σε Ξάνθη, Ιωάννινα, Λάρισα, Άργος, Κατερίνη, Περιστέρι, Πάτρα, και δύο φορές στην Αθήνα.

Στη δέκατη γιορτή του αθλητισμού, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 12 Ιουνίου, στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχαν 900 παιδιά και 1.200 γονείς – συνοδοί.

Σημειώνεται ότι οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα στήριξης 125 ερασιτεχνικών ακαδημιών ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7-12 ετών.

Με βασικό μήνυμα «Σήμερα Αθλητές - Αύριο Καλύτεροι Άνθρωποι» το πρόγραμμα στοχεύει στην προσέλκυση ακόμη περισσότερων παιδιών και την ανάδειξη του εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού ρόλου του αθλητισμού, συμβάλλοντας στη δημιουργία γερών θεμελίων για το μέλλον του αθλητισμού στη χώρα μας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα