First Business Bank: Νέο κατάστημα στο Περιστέρι

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2005 16:52

Την έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος στο Περιστέρι από τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2005, ανακοίνωσε η First Business Bank, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για επέκταση του δικτύου καταστημάτων της.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, το νέο κατάστημα δημιουργήθηκε με στόχο να εξυπηρετήσει τους ιδιώτες κατοίκους και τις επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής του Περιστερίου, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Ειδικότερα, το νέο κατάστημα, θα παρέχει το σύνολο των υπηρεσιών και προϊόντων της FBBank, μεταξύ των οποίων το Ευρωπαϊκό Στεγαστικό Δάνειο, το Προσωπικό Δάνειο FBBank, μια σειρά καταθετικών και επενδυτικών προϊόντων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που αφορούν σε επιχειρήσεις.

Το κατάστημα, βρίσκεται στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 58, Περιστέρι, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 5719006.

Σήμερα, η FBBank διαθέτει δίκτυο 11 καταστημάτων, τα οποία βρίσκονται στην Αθήνα, την Καλλιθέα, τον Πειραιά, τη Γλυφάδα, την Κηφισιά, το Μαρούσι, το Περιστέρι, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο Κρήτης, την Κέρκυρα και τη Ρόδο. Προσεχώς αναμένεται η έναρξη λειτουργίας νέου καταστήματος στην Αθήνα, στη διεύθυνση Μιχαλακοπούλου 91.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα