F.G. Europe: Λεπτομέρειες για τη συνεργασία με Sharp

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2005 15:17

Συνέντευξη Τύπου με θέμα τη στρατηγική συνεργασία με τη Sharp Corporation Japan έδωσε σήμερα η διοίκηση της F.G. Europe σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η F.G. Europe αναλαμβάνει επίσημος διανομέας των προϊόντων Consumer Electronic της Sharp στην Ελλάδα, επίσημος παροχέας υπηρεσιών after sales και υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών για τα προϊόντα Sharp, καθώς και την εξουσιοδότηση για την επισκευή των προϊόντων Sharp στην Ελλάδα.

Τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται η παραπάνω συμφωνία είναι: τηλεοράσεις υγρών κρυστάλλων (LCD TV), έγχρωμες τηλεοράσεις, βιντεοκάμερες, συσκευές αναπαραγωγής - εγγραφής ήχου και εικόνας, προϊόντα ήχου, φούρνοι μικροκυμάτων και ηλεκτρικά ψυγεία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με εισήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Ιωάννη Παντούση ο οποίος αναφέρθηκε στη μέχρι σήμερα πορεία και τις δραστηριότητες της F.G. EUROPE A.E.

Ακολούθως ο κ. Βασίλειος Σταφυλάκης υπεύθυνος της νέας δραστηριότητας, αναφέρθηκε διεξοδικά στα μεγέθη και τα μερίδια αγοράς διεθνώς, της SHARP CORPORATION JAPAN, στις Τηλεοράσεις υγρών κρυστάλλων (LCD TV) και τα άλλα προϊόντα τη διάθεση των οποίων στην Ελληνική αγορά ανέλαβε η F.G. EUROPE A.E.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Γεώργιος Φειδάκης αναφέρθηκε στη Στρατηγικής σημασίας για την εταιρεία συμφωνία και απήντησε σε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα