Κεράνης Συμμετοχών: Απάντηση σε επιστολή της Ε.Κ.

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2005 17:24

Σε απάντηση της από 27/6/2005 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (Ε.Κ.), η Κεράνης Συμμετοχών Α.Ε. γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

«1. Πράγματι, οι εργαζόμενοι της θυγατρικής μας Καπνοβιομηχανίας προέβησαν σε επίσχεση εργασίας, λόγω της καθυστέρησης καταβολής των αποδοχών τους. Βρισκόμαστε σε συνεχή διάλογο με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και ευελπιστούμε ότι το πρόβλημα θα διευθετηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, ώστε να συνεχισθεί απρόσκοπτα η παραγωγική λειτουργία της θυγατρικής μας επιχείρησης, η οποία τώρα, λόγω της επίσχεσης, έχει διακοπεί.

2. Σχετικά με τον κ. Δημητριάδη και την πρότασή του να εισέλθει ως στρατηγικός επενδυτής στην εταιρία μας, σας γνωρίζουμε ότι ο κ. Δημητριάδης, παρά τις σχετικές δεσμεύσεις που είχε αναλάβει, δεν έχει προβεί έως σήμερα σε καμία χρηματοδότηση της θυγατρικής μας Καπνοβιομηχανίας, ούτε και έχει παράσχει συγκεκριμένες διασφαλίσεις ότι πρόκειται να προβεί άμεσα σε κάποια χρηματοδότησή της. Για το λόγο αυτόν, άλλωστε, το Δ.Σ. της εταιρίας μας αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει στη Γ.Σ. την απόρριψη της πρότασής του. Φυσικά, την τελική απόφαση θα λάβουν οι μέτοχοι της εταιρίας μας κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την 15.07.2005, μετά από αναβολή που έλαβε χώρα κατόπιν υποβληθέντος αιτήματος μετόχων της εταιρίας σύμφωνα με το άρθρο 39 παρ. 3 του Ν. 2190/1920, προκειμένου να υπάρξει χρόνος για να εξετασθούν και άλλες προτάσεις. Για την αντιμετώπιση των οικονομικών δυσχερειών που παρουσιάζει η θυγατρική καπνοβιομηχανία, η εταιρία μας διερευνά το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλους ενδιαφερόμενους επενδυτές, ενώ παράλληλα, για κάθε περίπτωση, εξετάζει τις δυνατότητες πώλησης ή εκμίσθωσης του ιδιόκτητου γνωστού ακινήτου της στον Πειραιά».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα