Δεν θα δώσει μέρισμα η Lamda Development

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2005 18:12

Να μη δοθεί μέρισμα για τη χρήση του 2004 αποφάσισε, μεταξύ άλλων η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Lamda Development SA.

Επίσης εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις της εταιρικής χρήσης 2004, οι ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις, καθώς και οι σχετικές εκθέσεις του διοικητικού συμβουλίου και των ορκωτών ελεγκτών. Η εταιρεία PricewaterhouseCoopers εξελέγη ως ελεγκτική εταιρεία για την εταιρική χρήση 2005.

Η συνέλευση ενέκρινε τον πίνακα διάθεσης αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που είχε αποφασιστεί κατά τη γενική συνέλευση της 7ης Ιουνίου 2002.

Επίσης, επικυρώθηκε η εκλογή του κ. Σπυρίδωνα Θεοδωρόπουλου ως μη εκτελεστικού και ανεξάρτητου μέλους Δ.Σ. σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Αναστάσιου - Αλέξανδρου Λιβιεράτου.

Το 2005 το επενδυτικό πρόγραμμα της Lamda Development αναμένεται να κορυφωθεί, με την έναρξη λειτουργίας στο τέλος του έτους, των δύο εμπορικών και ψυχαγωγικών κέντρων, στο Μαρούσι και την Πυλαία της Θεσσαλονίκης, συμβάλλοντας θετικά στη πορεία ανάπτυξης του ομίλου. Το μεγάλο τμήμα του τριετούς επενδυτικού προγράμματος της εταιρίας, θα αρχίσει να αποδίδει με την έναρξη συνεχούς ροής εσόδων από τα 430 περίπου καταστήματα, που θα λειτουργούν στα εν λόγω κέντρα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΑΜΔΑ



Σχολιασμένα