Δεν θα δώσει μέρισμα η Κλωστήρια Ναούσης

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2005 11:37

Εγκρίθηκαν από τη χθεσινή γενική συνέλευση της Κλωστήρια Ναούσης οι ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2004. Λόγω μη ύπαρξης κερδών αποφασίστηκε να μη δοθεί μέρισμα για τη χρήση 2004.

Η γενική συνέλευση εξέλεξε για τον έλεγχο της χρήσης 1/1- 31/12/2005 την ελεγκτική εταιρεία ΣΟΛ Α.Ε., ενώ παράλληλα εγκρίθηκε η τροποποίηση του πίνακα διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων, από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της 29/12/04. Η διάθεση ολοκληρώθηκε στο β΄τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Επικυρώθηκε επίσης ομόφωνα, η εκλογή του κ. Χαράλαμπου Βατίστα ως νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Λεωνίδα Τοσίδη.

Η γενική συνέλευση εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας να αναθέσει σε εταιρεία διαχείρισης ακινήτων την υπομίσθωση, την αναδιαπραγμάτευση, ή τη λύση της υφιστάμενης σύμβασης leasing του κτιρίου ή και τη μεταβίβαση αυτής όπως και κάθε άλλης ενέργειας σχετικά με το κτίριο ή και τα άλλα κτίρια της εταιρείας, που αποσκοπούν στην μείωση των γενικών εξόδων της και την αποκόμιση οφέλους.

Ανακοινώθηκε τέλος ότι η έκδοση του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου δεν έχει υλοποιηθεί μέχρι σήμερα, λόγω πτώσης της τιμής διαπραγμάτευσης της μετοχής στο Χ.Α. και το Διοικητικό Συμβούλιο δεν κρίνει σκόπιμη την έκδοσή του με την υπάρχουσα χρηματιστηριακή συγκυρία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα