Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2005 16:57

ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, την 30/06/2005, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στην αίθουσα Boardroom, του Ξενοδοχείου KING GEORGE II PALACE (Πλατεία Συντάγματος).

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.Ε.Α.Π.

Τακτική Γενική Συνέλευση, την 30/06/2005, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00, στην Αθήνα, στην αίθουσα Συσκέψεων του 6ου ορόφου του κτιρίου της Τράπεζας Πειραιώς (Λ. Συγγρού 87).

CENTRIC ΠΟΛΥΜΕΣΑ Α.Ε.

Β’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, 08/07/2005, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο Μοσχάτο Αττικής, Μακρυγιάννη 20, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ανάκληση της από 21-10-2004 Απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας, με την οποία θεσπίστηκε Πρόγραμμα Διάθεσης Μετοχών με την έκδοση δικαιωμάτων προαίρεσης προς το προσωπικό και τα μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας. Έγκριση νέου Προγράμματος Διάθεσης Μετοχών με την έκδοση δικαιωμάτων προαίρεσης προς το προσωπικό και τα μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/1920. 2. Διάφορες Ανακοινώσεις. 3. Ο,τιδήποτε ήθελε νομίμως προταθεί.

Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Δεύτερη Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, αυτοπροσώπως ή με αντιπρόσωπο, πρέπει σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας να καταθέσουν τη βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (ΣΑΤ) ή τη βεβαίωση δέσμευσής τους από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε.Ε. σε περίπτωση που οι μετοχές τους βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό του Κ.Α.Α. πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την οριζόμενη ημερομηνία της Δεύτερης Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης. Μέσα στην ίδια ως άνω προθεσμία, οι Μέτοχοι μπορούν επίσης να καταθέσουν στην Εταιρεία (Μακρυγιάννη 20, Μοσχάτο Αττικής) τις βεβαιώσεις δεσμεύσεως μετοχών ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα αναγνωρισμένη στην Ελλάδα ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να προσκομίσουν την απόδειξη που θα τους χορηγηθεί καθώς και τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΣΕΝΤΡ



Σχολιασμένα