Folli Follie: Μέρισμα 0,22 ευρώ - Νέες συνεργασίες

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2005 16:51

Τη διανομή μερίσματος χρήσης 2004 7.248.312,50 ευρώ ή 0,22 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε σήμερα η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Folli Follie.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. της 22ας Ιουλίου 2005. H καταβολή του θα ξεκινήσει την 29η Αυγούστου μέσω της Τράπεζας Πειραιώς.

Στη Συνέλευση ανακοινώθηκε ότι στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας στον κλάδο του travel retail, η Folli Follie προχώρησε σε συνεργασία με την Qatar Airways, καθώς και με τις China Southern, China Eastern, China Northern, Air Asia, Hainan και Shanghai Airlines.

Σε όλες τις πτήσεις των προαναφερομένων εταιρειών θα διατίθενται προς πώληση προϊόντα Folli Follie, κίνηση που κρίνεται στρατηγικής σημασίας για την περαιτέρω ενίσχυση και εδραίωση του εμπορικού σήματος στην Ασία, τις Αραβικές χώρες, αλλά και διεθνώς. Επίσης, για την καλοκαιρινή περίοδο, ιδιαίτερες προωθητικές κινήσεις έχουν κανονιστεί με την Air France και τη Swiss Air.

Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, ο κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, Αντιπρόεδρος της Folli Follie, δήλωσε: «Σύμφωνα με τους οικονομικούς και στρατηγικούς στόχους που είχαν τεθεί για το οικονομικό έτος του 2004, η εταιρεία σημείωσε μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά. Η Folli Follie ακολουθεί μια σταθερή τροχιά ανάπτυξης αποδίδοντας άξια στους μετόχους της και σε όσους την εμπιστεύονται. Πιστεύουμε ότι η ενδυνάμωση του δικτύου πωλήσεων, ο εμπλουτισμός των συλλογών των προϊόντων, η εφαρμογή ενός σωστά μελετημένου προγράμματος επικοινωνίας, marketing και διαφήμισης και η επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό θα αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και το 2005».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα