Oι 10 επικρατέστερες επιχειρηματικές ιδέες για τα Ελληνικά Βραβεία Επιχειρηματικότητας

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 13:56
UPD:14:00
FACEBOOK/HellenicAward

Τις 10 επικρατέστερες επιχειρηματικές προτάσεις, οι οποίες διεκδικούν χρηματοδότηση έως 1,25 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή των Ελληνικών Βραβείων Επιχειρηματικότητας.

Στον φετινό κύκλο του διαγωνισμού, υποβλήθηκαν συνολικά 1.100 επιχειρηματικές ιδέες, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών από την έναρξη του θεσμού.

Στη συνέχεια, η κριτική επιτροπή του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας, η οποία απαρτίζεται από επιτυχημένους επιχειρηματίες και πολύπειρα στελέχη, εξέτασε όλες τις αιτήσεις με γνώμονα την ικανοποίηση των κριτηρίων του Βραβείου, καταλήγοντας στις δέκα επικρατέστερες επιχειρηματικές προτάσεις.

Οι φιναλίστ επελέγησαν από την επιτροπή με βάση τη βιωσιμότητα, την καινοτομία, τη χρηματοοικονομική σύνεση και την  προοπτική δημιουργίας θέσεων εργασίας στην Ελλάδα.

Ο Τζίμι Αθανασόπουλος, πρόεδρος του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας παρατήρησε ότι «ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός συμμετοχών στο Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας επιβεβαιώνει την πεποίθησή μας, ότι η επιχειρηματικότητα αποτελεί το κλειδί για την ανάκαμψη και το θετικό μετασχηματισμό της οικονομίας. Οι δέκα φετινοί φιναλίστ παρουσίασαν επιχειρηματικές προτάσεις, οι οποίες αντικατοπτρίζουν τις αρχές της επιχειρηματικής βιωσιμότητας και καινοτομίας και είμαστε σίγουροι για την μελλοντική τους επιτυχία, η οποία θα προσφέρει προστιθέμενη αξία τους στη χώρα μας και την οικονομία της».

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα