Χ.Α.: Πράσινο φως για την εισαγωγή της Audio Visual

Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2005 11:15

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη συνεδρίαση της 30ης Ιουνίου 2005 επιπλέον των θεμάτων που ανακοινώθηκαν χθες (αποστολή οικονομικών καταστάσεων από τις εισηγμένες, εισαγωγή εταιρίας «ΧΡ.& Κ. ΜΙΤΣΙΔΗΣ ΛΤΔ» και εισαγωγή νέων μετοχών «ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.») εξέτασε και ενέκρινε :

• Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Παράλληλη Αγορά 14.815.402 μετοχών της εταιρίας «AUDIO VISUAL ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ», σύμφωνα με τη διασπορά που διαμορφώθηκε μετά τη δημόσια εγγραφή που πραγματοποίησε η εταιρία το διάστημα 23/06-27/06/2005.

• Tο περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε. για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιρειών ΕΥΡΩΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε. και UNIKID HELLAS A.E. , καθώς και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 2.532.334 νέων μετοχών που προέκυψαν από την συγχώνευση.

• Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας “MICROLAND COMPUTERS A.E.B.E.” για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρείας “ALTCOM A.E.T.” , καθώς και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 13.555.100 νέων μετοχών που προέκυψαν από την συγχώνευση.

• Την παραίτηση των «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ» και «CFS Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ» από την ιδιότητα του Διαπραγματευτή στην Αγορά Παραγώγων του ΧΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση επίσης ενημερώθηκε:

• Για τη σύνταξη του πληροφοριακού σημειώματος της εταιρίας "ΙΛΥΔΑ Α.Ε.", σχετικά με τη συγχώνευση με απορρόφηση της κατά 100% θυγατρικής της εταιρίας "DIOSCOURIDES Α.Ε.".

• Για την ακύρωση 91.366 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών της "ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.", η οποία θα πραγματοποιηθεί χρηματιστηριακά την 6η Ιουλίου.

• Για την ισόποση μείωση και αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της "ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.", ούτως ώστε η ονομαστική αξία της μετοχής παραμένει ευρώ 5,50 και ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 17.652.196 νέων δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών της "ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.", οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών σε αναλογία 2 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές για κάθε 10 παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές. Δικαιούχοι των νέων δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών θα είναι οι εγγεγραμμένοι στο μετοχολόγιο της εταιρίας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. της 5ης Ιουλίου. Η διαπραγμάτευση των νέων δωρεάν μετοχών θα ξεκινήσει την 13η Ιουλίου.

• Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της "ΚΑΡΑΤΖΗ A.E." από ευρώ 0,87 σε ευρώ 1.03. Η διαπραγμάτευση των μετοχών με την νέα ονομαστική αξία θα ξεκινήσει την 6η Ιουλίου 2005.

• Για τη λύση της σύμβασης (παύση) ειδικής διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας «ΜΠΑΛΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε.Β.Ε.» από την εταιρία «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» με ημερομηνία 30.06.05 και την παράταση της σύμβασης με την εταιρία «MEGATRUST ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.».

• Για τη λύση της σύμβασης (παύση) ειδικής διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας «CYCLON ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ & ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ» από την «ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.».

• Για τη λύση της σύμβασης (παύση) ειδικής διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της εισηγμένης στη ΝΕΧΑ εταιρίας «ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε.: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΔΙΚΤΥΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (HITECH SNT A.E.)» από την εταιρία «MEGATRUST ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.».

• Για τη λύση της σύμβασης (παύση) ειδικής διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας «ΩΜΕΓΑ ΑΕΕΧ» από την εταιρία «ΤΡΑΠΕΖΑ ΩΜΕΓΑ ΑΕ»

• Για τη συγχώνευση των εταιριών «EFG EUROBANK Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ» και «ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΕΡΔΩΟΣ ΕΡΜΗΣ Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ» και ενέκρινε την παραίτηση της «ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΕΡΔΩΟΣ ΕΡΜΗΣ Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ» από Μέλος του ΧΑ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα