Επίσκεψη του προέδρου της ΕΤΕ στην Κέρκυρα

Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2005 14:40

Νέες, διαδοχικές, επισκέψεις, αυτή τη φορά σε νησιά του Ιονίου και του ακριτικού Αιγαίου θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος κ. Τάκης Αράπογλου. Το φθινόπωρο θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας, όπου θα έχει συναντήσεις με επιχειρηματίες και επαγγελματίες και θα συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας ο κ. Αράπογλου επισκέφθηκε την Κέρκυρα, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 100 χρόνων παρουσίας της Εθνικής Τράπεζας στο νησί, όπου μίλησε στους επιχειρηματίες και επαγγελματίες του νησιού. Αρχικά υπογράμμισε το ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον της Εθνικής Τράπεζας για τις μικρομεσαίες, αλλά και τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις, καθώς και για τους επαγγελματίες. Μεταξύ άλλων, τόνισε ο κ. Αράπογλου:

«Η παρουσία της Εθνικής και η συμβολή της στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας ξεκίνησε την 1η Ιουλίου του 1905, όταν ετέθη σε λειτουργία το πρώτο υποκατάστημά της στο νησί. Στα 100 αυτά χρόνια, η Εθνική Τράπεζα βρέθηκε δίπλα σας τόσο στις εύκολες όσο και στις δύσκολες στιγμές. Γεγονός που μας κάνει να αισθανόμαστε υπερήφανοι. Ταυτόχρονα, όμως, ενισχύει και το αίσθημα ευθύνης μας απέναντι σε όλους εσάς που επιλέξατε και επιλέγετε να συνεργάζεστε μαζί μας και μας στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να συνεχίσουμε: να συνδράμουμε τα σχέδια σας για την ανάπτυξη των εργασιών σας, να εξυπηρετούμε τις καθημερινές σας ανάγκες μέσα σε ένα σύνθετο και ανταγωνιστικό περιβάλλον».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα