Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Τρίτη, 05 Ιουλίου 2005 17:02

ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε.

Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 11/07/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, Λ. Συγγρού 231, στον Δήμο Ν. Σμύρνης, με θέμα ημερήσιας διάταξης: α) Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου δια μεταβολής της ονομαστικής αξίας των μετοχών προς τον σκοπό αποσβέσεως ζημιών που προέκυψαν από αποτίμηση αξίας χρεογράφων, β) Ισόποση αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δια μεταβολής της ονομαστικής αξίας των μετοχών συνεπεία κεφαλαιοποιήσεως αποθεματικών. Παροχή των απαραίτητων εξουσιοδοτήσεων προς το Δ.Σ. της εταιρείας για την εκτέλεση των αποφάσεων αυτών και τροποποίηση του σχετικού άρθρου 5 (περί μετοχικού κεφαλαίου) του καταστατικού της εταιρείας. Οι κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην επαναληπτική τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν: α) Εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό του Συστήματος ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του Χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν την σχετική βεβαίωση δέσμευσης, που εκδίδεται από το Κεντρικό αποθετήριο Αξιών, την οποία πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας (Τμήμα Μετόχων, Λ. Συγγρού 231, 171 21, Ν. Σμύρνη) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία στην Ελλάδα και να παραδώσουν μέσα στην ίδια προθεσμία τις σχετικές αποδείξεις κατάθεσης στα γραφεία της Εταιρείας. β) Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον ειδικό Λογαριασμό του Σ.Α.Τ., να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να παραλάβουν την σχετική βεβαίωση δέσμευσης, την οποία πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης πρέπει να καταθέσουν όπως ακριβώς προβλέπεται πιο πάνω στην προηγούμενη περίπτωση. Επίσης μέσα στην ίδια προθεσμία, των πέντε (5) τουλάχιστον ημερών πριν από την ημερομηνία της Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης, πρέπει να παραδοθούν στην εταιρεία και τα έγγραφα εκπροσώπησης ή αντιπροσώπευσης, στις περιπτώσεις που μέτοχοι επιθυμούν να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση με αντιπρόσωπο.

KΛΩNATEΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΕ

Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 12/07/2005, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή της Εκθεσης του Δ.Σ. για τον Ισολογισμό και την Διαχείριση της χρήσης 2004 και έγκριση αυτής. 2. Υποβολή προς έγκριση Οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2004 (Ισολογισμός, Αποτελέσματα χρήσης και Προσάρτημα), της Κατάστασης Ταμειακών Ροών καθώς και της Εκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτού. 3. Υποβολή της Ενοποιημένης Εκθεσης του Δ.Σ. για τον Ισολογισμό και την Διαχείριση της χρήσης 2004 και έγκριση αυτής. 4. Υποβολή προς έγκριση των Ενοποιημένων Οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2004 (Ισολογισμός, Αποτελέσματα χρήσης και Προσάρτημα), της Κατάστασης Ταμειακών Ροών καθώς και της Εκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτού. 5. Aπαλλαγή από κάθε ευθύνη των μελών του Δ.Σ. και των Eλεγκτών για τις ενέργειες της Διοίκησης στη χρήση 2004. 6. Eγκριση αποζημιώσεων και αμοιβών των μελών του Δ.Σ., σύμφωνα με το άρθρο 27 του Kαταστατικού για τη χρήση 2004 και έγκριση για σύναψη ειδικής σύμβασης εργασίας ή εντολής με τα μέλη του Δ.Σ. και προσδιορισμός της αμοιβής αυτών. 7. Eκλογή τακτικού και αναπληρωματικού Eλεγκτού για τη χρήση 2005. 8. Τροποποίηση σύμβασης διαχείρισης με θυγατρικές Εταιρείες. 9. Επικύρωση εκλογής μέλους Δ.Σ. 10. Χορήγηση άδειας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του Κ.Ν.2190/1920, στα μέλη του Δ.Σ. να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή και στη Διεύθυνση θυγατρικών ή άλλων Εταιρειών που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς. 11. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στη Γενική Συνέλευση οφείλουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης, να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, (τηλ.210-5708000, fax: 210-5708035) τις βεβαιώσεις δέσμευσης των μετοχών τους από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, σύμφωνα με το Kαταστατικό και το Nόμο καθώς και τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους.

ΔΙΟΛΚΟΣ Α.Ε.Ε.Χ.

Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 12/07/2005, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, στο ξενοδοχείο Athens ELECTRA HOTEL, Ερμού 5, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου και της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής προς συμψηφισμό ζημιών προηγούμενων χρήσεων. 2. Τροποποίηση των άρθρων 5 και 35 του Καταστατικού της Εταιρείας περί Μετοχικού Κεφαλαίου. 3. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας σε ενιαίο κείμενο μαζί με τις αποφασισθείσες τροποποιήσεις.

Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στην Πρώτη Επαναληπτική Γενική Συνέλευση οφείλουν, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, να καταθέσουν στην Εταιρεία τη βεβαίωση δέσμευσης μετοχών του Κ.Α.Α., κατά το άρθρο 51 του Ν. 2396/1996, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Συνέλευσης. Τα πληρεξούσια και εν γένει έγγραφα νομιμοποίησης των εκπροσώπων ή αντιπροσώπων των Μετόχων πρέπει επίσης να κατατεθούν στην Εταιρεία πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Συνέλευσης. Μέσα στην ίδια ως άνω προθεσμία, οι Μέτοχοι μπορούν επίσης να καταθέσουν τις βεβαιώσεις δεσμεύσεως μετοχών σε οποιαδήποτε Τράπεζα αναγνωρισμένη στην Ελλάδα ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να προσκομίσουν την απόδειξη που θα τους χορηγηθεί στην Εταιρεία (Ερμού αρ. 7, Αθήνα), μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.

ΑΛΛΑΤΙΝΗ Α.Ε.

Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 13/07/2005, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στο Ξενοδοχείο "HOLIDAY INN" (Θεσσαλονίκη, οδός Μοναστηρίου 8, Αίθουσα ΚΛΕΑΡΧΟΣ, τηλ. 2310 563100), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής δια καταβολής μετρητών στους μετόχους. 2. Μεταβίβαση στο Διοικητικό Συμβούλιο της αρμοδιότητας προς έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου και προς προσδιορισμό των όρων του. 3. Τροποποίηση άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας. 4. Τροποποίηση άρθρων 30 και 34 του Καταστατικού.

Όσοι από τους κ.κ. Μετόχους επιθυμούν να συμμετάσχουν της Γενικής Συνελεύσεως, σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό, οφείλουν να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του χειριστή τους, αν αυτές δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό ή μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίoυ Αξιών, εφόσον οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό και να καταθέσουν τη σχετική βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποιήσεως των αντιπροσώπων τους, στο Ταμείο της εταιρείας, τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από την ημέρα για την οποία ορίσθηκε η συνεδρίαση της Συνελεύσεως.

EYΡΩΣYMMETOXEΣ KEΦAΛAIOY ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Α.Ε.

Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 13/07/2005, ημέρα Tετάρτη και ώρα 14:00, στα γραφεία της εταιρίας, Πανεπιστημίου 39, 5ος όροφος, γραφείο 501, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με συμψηφισμό ζημιών παρελθουσών χρήσεων, κατά το ποσό των επτά εκατομμυρίων εξακοσίων εβδομήντα μία χιλιάδων οκτακοσίων πενήντα δύο ευρώ και τριάντα λεπτών (7.671.852,30) με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής στο ποσό των 0,30 ευρώ εκάστης, τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας συνεπεία της ως άνω απόφασης και κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο. 2. Διάφορα θέματα και Ανακοινώσεις. Oι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση, πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές για τις οποίες επιθυμούν να ψηφίσουν, που βρίσκονται στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), μέσω του Χειριστή τους (σε περίπτωση που οι εν λόγω μετοχές είναι καταχωρημένες στον Ειδικό Λογαριασμό μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών Α.Ε.) και να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρίας και στην Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Μετόχων, κα Α. Ρούκα (τηλ.: 210-37.01.400, γραφείο 501), τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης. Μέσα στην ίδια προθεσμία, πρέπει να κατατεθούν στην εταιρία και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.

Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 14/07/2005, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της εταιρίας (οδός Σολωμού 20 - ¶λιμος Αττικής), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκχώρηση της, κατ’ άρθρο 13 παρ. 1β του Κ.Ν. 2190/1920 (και 6 παρ. 1 του καταστατικού), εξουσίας της Γ.Σ. προς το Δ.Σ. της εταιρείας για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αυτής.

Οι μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ως άνω Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της 14ης Ιουλίου 2005, πρέπει, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ) να δεσμεύσουν τις μετοχές που κατέχουν και να παραλάβουν από αυτόν βεβαίωση δέσμευσης μετοχών. Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές ευρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό του Αποθετηρίου Αξιών, η ως άνω βεβαίωση δέσμευσης μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Πλ. Μαυροκορδάτου & Αχαρνών 17 - Αθήνα). Οι βεβαιώσεις δέσμευσης των μετοχών, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων των μετόχων, πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της έδρας της εταιρείας (οδός Σολωμού 20 στον ¶λιμο Αττικής), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της ως άνω Γενικής Συνέλευσης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΛΥΜΠ



Σχολιασμένα